Отмениха Наказанието Ако НЕ Гласувате – Различна Бюлетина за Чужбина

Конституционният съд отмени санкциите, но остави гласуването задължително

В бюлетината за гласуване извън страната ОТНОВО БЕ ОТНЕТО ПРАВОТО за избор на личности, защото така и НЕ бе създаден отделен избирателен район (ИР) в чужбина

НИКОЙ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ НА „ДЕМОКРАЦИЯТА“ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 25 ГОДИНИ НЕ УСПЯ ДА ЗАДЪРЖИ ТРИБАГРЕНИКА ЦЯЛ, И НАЙ-ВЕЧЕ МЯСТОТО СИ ВЪВ ВЛАСТТА, КОЕТО ПАЗЯТ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО. НЯМА МОРАЛ, НЯМА ПРОШКА ЗА НАРОДА. КАРИКАТУРА: АНАТОЛИ СТАНКУЛОВ

Конституционният съд отмени само санкциите за задължителното гласуване. Така вотът остава задължителен, но избирателите няма да понесат никаква отговорност, ако не отидат да гласуват. Това се случва само месец преди предсрочните избори. 
Текстът от Изборният кодекс, който бе отменен казва, че ако “избирателят не гласува на два последователни избора, името му се премахва от списъците и ако иска да гласува отново ще трябва да подаде молба, за да бъде вписан обратно”.
Конституционният съд беше сезиран по тази тема от омбудсмана Мая Манолова. Съдиите се произнесоха напълно единодушно. Мотивите за тяхното решение ще станат ясни много скоро.
От ЦИК показаха и бюлетината, с която ще се гласува на 26 март.
В едната колона са наредени партиите и коалициите, а в другата се посочва преференция за кандидата, за когото искат да гласуват от дадена листа. 
Задължително се посочва и номерът на партия и коалиция. 

От ЦИК представиха и бюлетината за гласуване извън страната. В нея липсва изборът за преференциите, т.е. на личности от партиите, така и НЕ бе създаден отделен избирателен район (ИР) в чужбина, а гласовете ще бъдат разпределени с жребий и “под масата” на ЦИК по избирателните секции (ИС) в България! За да се смени избирателната система не е нужно да бъде свиквано Велико
Народно Събрание, а Обикновеното, както и Президентът може да поиска това.

ТАНТО ЗА КУКУРИГУ „Обичта“ е взаимна между българите в чужбина и политиците в България – едните не гласуват и не дават парички “под масата” , а другите ги орязват в правата за да не им пречат!  

НЕма гласове – нЕма пари – нЕма любов!

В пълна тайна се пази защитата на бюлетините, като от ЦИК не разкриват дори броя на защитите, но гарантират, че са достатъчни.

ГЛУПОСТИ – ИЗБОРИ В ЧУЖБИНА!

Припомняме (кликвайте върху заглавията): 

 ИЗБОРИ Кастрацията на българите в чужбина бе потвърдена и от този президент 

Колко плащат с вота си българите на техните сънародници депутати и колко им дава държавата? 

Цирк България – поредна част /+ видео какво се случва/

Цирк “България” продължава турнето в Родината си

Световната Политическа Сцена стана Циркова Арена: БГ-Парламент или US-Senate

Цирк Парламент – три дни порно и прогнозата за времето

България – победи наглостта на политиците и силата на капитала

ИЗБОРИ – това не е парламента на българите в САЩ

ИЗБОРИ – 1 метър бюлетина от Ел Ей ще замине за Елин Пелин

+++

Да не забравямеи и историята – от кога България е Стената и народът са пиленцата.

ОЩЕ: 10 начина за манипулиране и къде сме ние самите