Луд нашенец закла англичанка в Тенерифе /видео/

Англичанката била намушкана най-малко 14 пъти с голям кухненски нож, който нашенецът взел от щанд в магазин. После нападателят обезглавил трупа на жертвата си и избягал навън с окървавената глава, като я държал за косата.

 

 

 

Дженифър беше обезглавена в супермаркет на 13 май на остров Тенерифе от 28-годишния българин с психично разстройство, идентифициран като Деян Валентинов Деянов

14 май 2011г. Жертвата на психично болният бездомен българин на остров Тенерифе е 60-годишната пенсионерка от Норуич, Източна Англия, Дженифър Милс-Уестли, съобщи английският таблоид  Daily Telegraph, като се позовава на изявление на близки на обезглавената вчера от българина британка.

В изявлението дъщерята на жертвата Сара казва: “Мама се пенсионира преди години и се наслаждаваше пълноценно на свободата си, като пътуваше между Тенерифе и Франция, където прекарваше известно време при дъщеря си и внуците си. Тя прекарваше също и част от времето си и във визити на другата си дъщеря в Норфолк”.”Мама беше кипяща от живот жена, щедра и великодушна. Тя не беше направила никому нищо лошо. Сега ще трябва да намерим начин как да живеем без нейната любов”, се казва още в изявлението на дъщерята на убитата Дженифър.

В него Сара призовава медиите да оставят семейството на спокойствие.

Дженифър беше обезглавена в супермаркет на 13 май на остров Тенерифе от 28-годишния българин, идентифициран като Деян Валентинов Деянов.

Минути преди нападението тя се оплакала на охранител в супера от заплашителното поведение на мъжа. Малко след това била нападната от българина, който я атакувал, викайки, че е божи пророк.

Англичанката била намушкана най-малко 14 пъти с голям кухненски нож, който нашенецът взел от щанд в магазин. После нападателят обезглавил трупа на жертвата си и избягал навън с окървавената глава, като я държал за косата. Той беше заловен пред супера и проснат на земята от охраната и полицията.

Преди нападението англичанката се оплакала от агресивното поведение на бъдещия си убиец на охранителната компания в магазина, от където забранили на нападателя да влиза вътре. 60-годишната пенсионерка от Острова изчакала лудият нашенец да се махне от входа и влязла, когато и била нападната.

Според местните власти няма връзка между жертвата и нападателя, нашенецът я е избрал на произволен принцип.

Същевременно за нападателя се твърди, че в миналото е бил замесен и в други случаи на насилие, допълва БТА.

Според английският “Дейли мирър” сега властите на остров Тенерифе ще трябва да отговарят на доста неудобни въпроси във връзка с твърденията, че британката е потърсила помощ срещу нападателя си малко преди убийството.

3 comments for “Луд нашенец закла англичанка в Тенерифе /видео/