ВРЕМЕТО 29 ноември – 5 декември

 
 

Прогнозата за времето в Лос Анджелис и Ориндж Каунти обещава добро начало и мокър край тази седмица, според Телевизия АВС7.

Прогнозата за времето обещава добро начало и мокър край тази седмица …

Прогнозата за времето през декември 2010 в България

 се очаква да бъде обичайна за този период на годината и няма да има изненади за тези от вас, които ще заминат за Родината за празниците. В прогнозата основно преобладават очаквания за мъгли и снеговалежи и облачно време.

Средната месечна минимална температура варира в границите от -5 до -1, като ниските стойности са характерни за края на месеца а по-високите минимални за самото му начало. Максималните температури за Декември 2010 се очаква да варират в рамките от +6 до +1 и се снижават с наближаването на новата година.

Месечната прогноза за времето основно допринася за доброто настроение сред почитателите на зимните спортове и им дава надежди за добър зимен сезон по стръмните писти на зимните ни курорти. Силните снеговалежи и навявания понякога създават неприятности за снегопочистването и обуславят големи задръствания през почивните дни за празниците Коледа и Нова Година, но повечето хора се отнасят с добри чувства към дебелия сняг и приятната домашна атмосфера.

За всички студенти ще добавим, че средните температури на 8 декември са -2 до 5 градуса по целзий. Тазгодишната прогноза за времето през декември се надяваме да бъде повече от добра за хората, които не искат да посрещнат празниците на студено и тъмно.