Външният министър Николай Младенов и Слави Трифонов в Лос Анджелис

“Златен” уикенд за българите в “Града на Ангелите” /+видео/

На 1 Октомври Дипломат №1 на Р България дава коктейл за нашите сънародници , а на 2ри концерт ще изнесе родният Шоу мен №1 Слави Трифонов с 65 човека екип /10% OFF билети + видео/

15 септември 2010г.”Златен” уикенд ще преживеят българите в “Града на Ангелите” в петък и събота на 1ви и 2ри октомври.

На 1 Октомври генералното консулство в Ел Ей кани сънародниците ни на среща-коктейл с Дипломат №1 на Р България Николай Младенов, придружен от Н.Пр. г-жа Елена Поптодорова, извънреден и пълномощен посланик на Р България в САЩ и г-жа Весела Чернева, говорител на МВнР, съобщи специално за BulgariCA – БулгариКА Консул Юлия Церова. Срещата ще се състои на 1 октомври 2010 г., петък, от 19.30 часа в BACES 1530 N Vermont Ave Los Angeles, California.

Николай Евтимов Младенов е роден на 5 Май 1972г. в гр.София. Министър на отбраната и Министър на Външните работи в новото правителство на политическа партия ГЕРБ и бивш депутат в Европейския парламент. През 1995 г. завършва Университета за национално и световно стопанство, специалност „Международни отношения“. На следващата година получава магистърска степен по военни науки от Кралския колеж, Лондон. От 2005 до 2007 работи като консултант на Световната банка.

ОЩЕ: ГЕРБ вади нов министър, Кой кой е в новото правителство?, ТЕ казаха – коментари на нови министри

Оригинален постер за концерта Лос Анджелис. /кликнете 2 пъти в/у снимката за по-големи размери за печат и автографи/

На 2ри Октомври /събота/ от 8:00 вечерта концерт ще изнесе родният Шоу мен №1 Слави Трифонов с целият си екип от 65 човека

– Ку-Ку Бенд, Балет Магаданс, комиците Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев. Пристига и огромна озвучителна, осветителна апаратура, които ще бъдат превозвани със самолет, предоставен от обслужващата турнето компания. Феновете ще имат възможността да чуят на живо най-известните песни на любимите си музиканти, поднесени с много танци, скечове, видео и светлинно шоу.

8440 Wilshire BlvdBeverly Hills, CA 90211вижте видео по-долу

Слави е роден е на 18 октомври 1966 г. в Плевен. Завършва музикална гимназия в родния си град с виола. Заедно с Петър Курумбашев и Любен Дилов-син, той е първият продуцент на частна продукция в Българската национална телевизия. В началото на 90-те години се появява студентската продукция „Ку-Ку“, където участва и Слави Трифонов. През 1997 г. в предаването „Каналето“ участва активно в протестите срещу управлението на Жан Виденов. През 1998 г. става продуцент и водещ на предаването „Хъшове“. Отличава се с остра политическа сатира и силно участие на група „Ку-ку бенд“. На 27 ноември 2000 г. Трифонов прави първото издание на „Шоуто на Слави”. Само за една година шоуто разби стереотипа, че едно предаване не може да стане популярно, ако е извън прайм тайма. В момента е директор на продуцентска къща „Седем-осми“ АД. Като певец издава 20 албума, заедно с Ку-Ку, Каналето, Хъшове и Ку-Ку бенд. Според социологическите проучвания Слави Трифонов е сред първите пет мъже в България по доверие.

ммм