Тео Чепилов се размножи в Лос Анджелис – Бо Мислителя близо пет кила

22 януари 2023 Тео Чепилов се размножи в Лос Анджелис с близо 5-килограмов наследник, наречен Бо Мислителя.

22 януари 2023 Тео Чепилов се размножи в Лос Анджелис с близо 5-килограмов наследник, наречен Бо Мислителя. 

Така съпругата му Сара изпълни обещанието си от 1 септември м.г. (видео).

Sarah Elizabeth Chepilova:
“I’m so happy. This is my baby Bo, he is 2 days old”

“Как върви вашата година? А87з лично се размножих. Представяме ви новото попълнение в сериала: БО ЧЕПИЛОВ, по прякор Мислителя. 4.8 кила живо тегло, 57 сантиметра, готов за Супербола. Знам, Sarah Chepilova е герой. Иначе щом аз успях, можете и вие. This is the way!”, написа Тео в мрежата.

Тео Чепилов написа сценария за двойния купон “СИТЕ ЗАЕДНО В ЕЛ ЕЙ” за двата само родни празници – Баба Марта и 3 март, организиран от местната медия BULGARICA, първи роден купон след пандемията с Ковид.
 
Чепилов е един от създателите на някои от най-успешните български ТВ сериали, „Домашен арест“, „Стъклен дом“ и „Под прикритие“, както и на филмите „Дъвка за балончета“ (награда за най-добър сценарии на 35-и фестивал на „Златна роза“, Варна, 2017) и авторският му комедиен филм „Екшън“. Тео също пише и книги, представяш ли си, та чак сборникът му с разкази „Ситуация след ситуация“ стана бестселър и е сред топ-заглавията на модерната българска литература.
Всъщност, Тео претендира, че е неграмотен писател от малък, но професионално прописал на 17 – когато родителите му тъкмо били фалирали и нямал пари да се напие на Великден. И така дооформил любимата си тема – сблъсъкът между поколенията.
   Тео Чепилов е бивш “кмет” на Люлин, избран по презумпция, че там е роден смешен на връх 1 април, и е един от онези “десет вида софиянци”, които описа в книга.
   Тео е учил драматургия в НАТФИЗ и диджитъл филмейкинг в New York Film Academy. Отскоро отново се занимава със стендъп и излиза на сцената като част от комедийните шоута на Inside Joke.
   Както разбрахте, Тео е луд, и затова разказва луди истории, които не само му се случват в живота, ами дори ги помни. Тео винаги си е бил стендъп комик, вече и на сцена, не къде и да е, а в “столицата на световния ентъртеймънт” Лос Анджелис. Вече с помощник, Бо.

Ммм