В Лос Анджелис почина актрисата Ан Хеч най-известна с любовния си романс с Елън Дедженеръс

Наркотици в кръвта на номинираната за наградите Еми и Тони, катострофира и се запалва 

Остави две деца след два брака след гей-връзката си 

В Лос Анджелис на 53-годишна възраст почина актрисата Ан Хеч, номинирана за наградите Еми и Тони. Позната от участието й в „Шест дни и седем нощи“(1998), “Дони Браско” (1997), “Волкано” (1997), “Знам какво направи миналото лято” (1997), “Джон Кю! (2002) и десетки други.

В Лос Анджелис на 53-годишна възраст почина актрисата Ан Хеч, номинирана за наградите Еми и Тони. Позната от участието й в „Шест дни и седем нощи“(1998), “Дони Браско” (1997), “Волкано” (1997), “Знам какво направи миналото лято” (1997), “Джон Кю! (2002) и десетки други проекти
Но, най-вече с любовния романс с шоу-звездата Елън Дедженеръс, който стана хит в хомофобията в Холивуд.
Професионалният живот на родената на 25 май 1969 г. в Охайо Ан претърпя обрат, когато тя започна публично да се среща с Елън, която току-що бе излязла като гей в нейния хитов сериал и в реалния живот.

Ан Хеч и Елън Дедженеръс в Пасадина, Калифорния през 1997 г.
(PASADENA, CA – SEPTEMBER 14: Actress Anne Heche and comedienne Ellen DeGeneres attend the 49th Annual Primetime Emmy Awards on September 14, 1997 at the Pasadena Civic Auditorium in Pasadena, California. (Photo by Ron Davis/Getty Images)

И двете претърпяха големи неуспехи в кариерата си в резултат на това, че бяха открити за своята сексуалност във време (1997-98), когато това все още беше много слабо прието.
Връзката им продължава до август 2000 г.

Хеч с Коли Лафун

През септември 2001 г. Хеч се омъжва за Коли Лафун, оператор, който е наела през 2000 г., за да заснеме документален филм за Дедженеръс. Следващата година Хеч ражда техният син Хоумър и прави своя дебют на Бродуей в продукцията „Доказателство“.
Кариерата й тръгва пак нагоре, и през 2004 г. тя спечели номинация за наградата Primetime Emmy за играта си в „Изборът на Грейс“ и номинация за Тони за работата си в продукцията на Бродуей на „Twentieth Century“, където играе заедно с Алек Болдуин. През същата година Хеч играе и във филмите „Сексуален живот“ и „Раждане“.

Джеймс Тупър к Ан Хеч.
(James Tupper and Anne Heche. Broadimage/Shutterstock)

През 2007 г. Хеч подава молба за развод от Лафон и започна да се среща с колегата си от „Мъже в дърветата“ Джеймс Тупър. През декември 2008 г. тя рожда второто си дете, Атлас.

Атлас Хеч Тупър (р. 7 март 2009), Ан Хеч и Хомър Лафун (р. 2 март 2002)

Ан Хеч е едно от малкото популярни имена в кино индустрията, която няма звезда на “Алеята на Славата” в Ел Ей.

КАКВО СЕ СЛУЧИ И ЗАЩО?
Хеч беше на животоподдържаща апаратура, след като на 5 август блъсна колата си в сграда в градчето Мар Виста, на 10-15 мили от Холивуд и Даунтаун. Автомобила се възпламенява и актрисата получава сериозни изгаряния.
След катастрофата Ан е откарана по спешност в болница в Лос Анджелис в критично състояние, където в четвъртък е обявена мозъчна смърт. До петък Хеч реално е мъртва, но сърцето й все още бие и тялото й е поддържано на животоподдържащи системи, за да се запазят жизнеспособни органи за евентуално донорство.
В четвъртък говорителят на полицейското управление на Лос Анджелис (LAPD) потвърди, че кръвен тест показва, че Хечи е била под въздействието на наркотици по това време, а друг източник от правоприлагащите органи споделя пред местният таблоид Ел Ей Таймс, че първоначалният кръвен тест на Хеч показва кокаин в нейната система.