Тео Чепилов излиза от “под прикритие” в Ел Ей за 3 март на българска сцена (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

Пише сценария за купона на българите “СИТЕ ЗАЕДНО В ЕЛ ЕЙ”, търси щъркел, намерил зоопарк в Холивуд, осиновил котки и иска българи за вечеря

2 март 2022 г. Тео Чепилов излиза от “под прикритие”, не къде и да е, а в “Меката на филмите” Лос Анджелис, Калифорния.

   2 март 2022 г. Тео Чепилов излиза от “под прикритие”, не къде и да е, а в “Меката на филмите” Лос Анджелис, Калифорния.
   Причината не е въобще американска, нищо че жена му Сара си е чиста проба американ гърл, с която се запознал “под маска” по време на дивия Ковид-91, К19 бил болен тогава. А и Тео разбива живота на американците със странен комичен стендъп, а те не знаят какво ДЖивотно им дума, та дума и спуква от смЕх.
   Доста странна е причината днес и сега – българска, всички нашенци бЕгат от сънародниците си, а той се наврЕ в гнездото на осите, превърнали се в ангели, българи в Града на Ангелите. 
Чепилов пише сценария за двойния купон “СИТЕ ЗАЕДНО В ЕЛ ЕЙ” за двата само родни празници – Баба Марта и 3 март, организиран от местната медия BULGARICA и танцовия ансамбъл ХОРОТРОПЦИ.
   Освен всичко друго, тоз дързък и забавен разказвач безрасъдно ще заговори на загорелите души за смях и веселие. А той го може, щото си е в него, луд и готин, невъзпитан до болка с гореща перука. 
  Вижте “на живо” как Тео търси щъркел в Ел Ей, намерил зоопарк в Холивуд, осиновил котки и иска българи за вечеря.

  Тео Чепилов е един от създателите на някои от най-успешните български ТВ сериали, „Домашен арест“, „Стъклен дом“ и „Под прикритие“, както и на филмите „Дъвка за балончета“ (награда за най-добър сценарии на 35-и фестивал на „Златна роза“, Варна, 2017) и авторският му комедиен филм „Екшън“. Тео също пише и книги, представяш ли си, та чак сборникът му с разкази „Ситуация след ситуация“ стана бестселър и е сред топ-заглавията на модерната българска литература. Всъщност, Тео претендира, че е неграмотен писател от малък, но професионално прописал на 17 – когато родителите му тъкмо били фалирали и нямал пари да се напие на Великден. И така дооформил любимата си тема – сблъсъкът между поколенията.
   Тео Чепилов си е роден смешен на връх 1 април, и е един от онези “десет вида софиянци”, които описа в книга.
Тео е учил драматургия в НАТФИЗ и диджитъл филмейкинг в New York Film Academy. Отскоро отново се занимава със стендъп и излиза на сцената като част от комедийните шоута на Inside Joke.
   Както разбрахте, Тео е луд, и затова разказва луди истории, които не само му се случват в живота, ами дори ги помни. Тео винаги си е бил стендъп комик, вече и на сцена, не къде и да е, а в “столицата на световния ентъртеймънт” Лос Анджелис.