Българка с 2 роли в Холивуд – премиера 8 януари в Ел Ей и среща с Галина Славова (ексклузивно за филма)

Майка и дъщеря, отрязана глава и тежко отмъщение

Как стигна до екрана?

Галина Славова в сцена от филма “Тихата Пандемия” (Silent Pandemic).

Галина Славова е българката, която ще бъде записана в дебелата книга на Холивуд, с не една, а с две роли,  във филма с актуално заглавие “Тихата Пандемия” (Silent Pandemic) на режисьора Фарзад Рефахи (Farzad Refahi).

Лентата пресъздава съдбата на майка и дъщеря, които са толкова различни. Едната сломена, и дори убита, буквално заклана в мъката си. А другата, така силна и безкомпромисна, превърнала се в жесток убиец в отмъщението си. Двата така разнопосочни образа изиграни от Славова.

Галина сама признава, че играе части от личния си живот, а какви са те, и как е стигнала до тук? 

Преживяла страхотна катастрофа, дни в кома и замръзнала, но това не я спира, а напротив. 

Три месеца кастинги, за да бъде избрана. Следват снимки ден и нощ, в студио и навън. 

Ще видим какво се случва на 8 Януари от 11:00 часа сутринта местно време в Whitefire Theatre.

Адрес: Кликнете тук за адрес GOOGLE MAPS

13500 Ventura Blvd, Sherman Oaks, CA 91423

След филма ще има среща (Q&A) със създателите и участниците на филма, в която ще участва и Галина Славова. Очаквайте ексклузивно интервю.

Трейлър

Ммм

Галина Славова е родена в София, България. Постига ранен успех в живота, като спортист от световна класа в джудото, като става един от малкото в този спорт в бившия Съветски съюз, които получават своя черен колан едва на 13-годишна възраст. Като състезателка, между 1987 г. и 1997 г. е 4-кратен национален шампион на България и 4-кратен сребърен медалист от международни състезания.

Освен джудо, Галина става и национален бронзов медалист по карате, шампионка на град София в бягането на 400 метра и записва успешна състезателна кариера, като хандбалистка.

Премества се в Пуерто Рико през 2004 г.

Но, за да продължи кариерата си на модел, тя се мести в Маями, Флорида през 2007 г. Владеенето на испански и екзотичен външен вид на Галина прави прехода й към актьорската сцена в Маями естествен. Там участва в тв-сериали и други латиноамерикански телевизионни програми.

Галина се мести в Лос Анджелис през 2013 г., където играе както на сцената, така и на малкия и големия екран, и заснема множество реклами. Славова също се утвърждава и като успешен принт и фитнес модел. Галина говори английски, български, руски, испански, хърватски, македонски и сръбски. Освен че е бивша успешна спортистка, Галя има много голям опит във фитнеса, като е специализирана в лични тренировки и смесени бойни изкуства. Славова е редовен доброволец в няколко приюти за домашно насилие в района на Лос Анджелис, където преподава самозащита.