Копривленски ексклузивно: “Излизам и бия” – як бой в Пловдив днес 3 октомври гледаме и на екран

“Снайпера” ще замести Тервел Пулев, който отпадна заради контузия

3 октомври 2020. Днес от 19:30 под тепетата ще се проведе уникален 1 спектакъл “Духът на България”.

2 октомври 2020 г. “Излизам и бия, отдавна чакам този момент”! Така започна разговора със Стоян Копривленски “Снайпера”, когато му се обадихме, за да разберем защо ще се бие в Амфитеатъра в Пловдив в събота 3 октомври. Оказа се, че след 7:30 вечерта, под тепетата и звездите ще се проведе уникален спектакъл “Духът на България”.

“Не съм се бил от година, а в България от цели четири (4)! Това е моето завръщане в моята Родина и очаквайте само победа,” допълни Стоян след като днес мина на кантара на Римския Стадион в центъра на гр. Пловдив. Припомняме, че “Снайпера” игра в Лос Анджелис на 31 март 2018 г., като мачът бе обявен за “#1 за 2018”!

“Знамето ме прави силен” – Стоян Копривленски пристигна в Ел Ей за битка тази събота (видео интервю)

На древната гладиаторска сцена ще излязат едни от най-добрите български бойци и талантливи артисти. За съжаление сред тях няма да бъде Тервел Пулев, който отпадна като участник в голямото събитие заради лека контузия. Неговото място обаче заема най-добрият ни кикбоксьор Стоян Копривленски, който среща румънеца Кристиан Милеа.
Ще има 16 участника в общо 8 срещи по бокс и кик-бокс, 7 от тях боксови. На ринга ще се качат още най-голямата ни надежда в тежка категория Пенчо Цветков, Борислав Велев – Рой, Йосиф Панов – Пепелянката, Джоана Нуамеруе, противникът на Кубрат Пулев от 1я му мач в САЩ румънецът Богдан Дину, сънародникът му Даниел Бучиу, украинецът Игор Шевардзутский, британецът Мартин Мъри, германецът Франк Блумле.

Водещи ще бъдат Орлин Павлов и Мария Силвестър, а публиката ще зарадват Нина Николина, формация “Жарава”, Веселин Плачков, Павел и Венци Венц, 100 кила и Deep Zone Project.

Американският спортен канал ESPN ще излъчи спектакъла на живо в цял свят, а за България ще предава Диема спорт.

Ивайло Гоцев, агентът на братята Кубрат и Тервел Пулеви и неговата фондация “Да бъде България” са организатори на събитието.

Бокс, театър и музика в една вечер!
Ето и пълната програма:

Среща №9 (кикбокс) Стоян Копривленски – Кристиан Милеа (Румъния)

Среща №8 Мартин Мъри (Великобритания) – Касим Гаши (Косово)

Среща №7 Йосиф Панов – Муса Гари (Франция)

Среща №6 Богдан Дину (Румъния) – Франк Блуемле (Германия)

Среща №5 Игор Шевазудтский (Украйна) – Колинс Омонди (Кения)

Среща №4 Борислав Велев – Самир Слах (Франция)

Среща №3 Пенчо Цветков – Мирослав Николов

Среща №2 Даниел Бучиуч (Румъния) – Ласло Фекете (Унгария)

Среща №1 Джоана Нуамеруе – Шейла Мартинез (Испания) /жени/