Слави Трифонов: “Телевизия 7/8 стартира на 4 ноември”, но не каза как ще я гледаме в чужбина (видео интервю)

За втори път, след 20-минутният конгрес за учредяване на неговата политическа партия “Няма такава държава”, сега и при пускането на неговата телевизия “7/8 ТВ”, шоуменът не обърна внимание на българите “зад граница”

22 октомври 2019 г. Слави Трифонов официално обявява датата на стартиране на новата телевизия “7/8 ТВ” във видео на неговата страница във Фейсбук, но не съобщи как ще се гледа неговата медия в чужбина. Фото: скрийн шот от видеото

22 октомври 2019 г. Днес в 11 ч.б.вр. Слави Трифонов официално обяви датата на стартиране на новата телевизия “7/8 ТВ”. Той направи това в специално интервю, което се излъчи на неговата страница във Фейсбук, което бе на тема –  “7/8 ТВ” – начало, разпространение, съдържание”. В интервюто си Трифонов не каза как ще се гледа в чужбина.

“Телевизия 7/8 стартира на 4 ноември (понеделник) в 7:00 часа вечерта (б.вр., бел.ред. в САЩ сутрин – 9:00 Ел Ей, 11:00 Чикаго, 12:00 Ню Йорк и Вашингтон).” Така започна телевизионният водещ с над 20-годишен опит.

Трифонов подробно обясни как ще може да бъде гледана “7/8 ТВ” в България, за която е избран едноименният 78 канал за кабеларките и 780 за сателита. 

Изпратихме запитване до “7/8 ТВ” и няколко разпространители на българска телевизия в интернет, която гледаме в САЩ, но отговор не получихме.

За втори път, след 20-минутният конгрес за учредяване на неговата политическа партия “Няма такава държава”, сега и при пускането на неговата телевизия “7/8 ТВ”, Слави Трифонов не обърна внимание на българите в чужбина.

Ще припомним, че Слави и КуКу Бенд имат десетки хиляди фенове в чужбина, и близо 2 милиона потенциални зрители. Дори цифрите да се разделят на 4, за да станат домакинства, мисля, че резултатът е доста добър.

Евгени Димитров – Маестрото е избран за директор на новата телевизия, и точно той е подписал договорите за излъчване с всеки един оператор за разпространение. 

Бившият водещ на “Шоуто на Слави” съобщи за ново подобно вечерно издание на “синия екран”, както и точно колко ще бъде дълга програмата с авторски предавания на готовия екип. 

“Ще предложим на пазара нещо, което няма – ентъртеймънт и свободно мнение. Нашата гледна точка, хората да си правят сравнение. Абсолютно свободно изразяване, според закона, българската конституция и морала,” поясни Слави Трифонов, като изрично почерта, че “въобще не е притеснен”.

“Нашата телевизия е подарък за зрителя” – чуйте и вижте цялото интервю на Слави Трифонов за “7/8 ТВ”:

ПРИПОМНЯМЕ:

Слави Трифонов учреди политическа партия – една епоха в шоу-бизнеса в България свърши – българите в чужбина пак ги няма (много видео + история)

Mmm