Молебен за Кубрат Пулев в Лос Анджелис ден преди да се яви пред Спортната комисия на Калифорния … още (видео)

Молебен за здраве и благополучие на Кубрат Пулев бе направен в неделя в православната Църква “Св. Инокентий” в Лос Анджелис. Фото и колаж: Евгени Веселинов, БУЛГАРИКА (bulgarica)

13 май 2019 г. Молебен за здраве и благополучие на Кубрат Пулев бе направен в неделя в православната Църква “Св. Инокентий” в Лос Анджелис.

Отец Йосиф прочете специалната молитва, а Евгени Веселинов, гл. редактор на 1то и единственно издание на български език на Западния бряг БУЛГАРИКА точка КОМ бе човекът организирал събитието. Това се случи само ден преди изслушването на Кобрата от Спортната комисия на щата Калифорния.

Създаде се и специален фен-клуб на Кобрата в Съединените щати, за който допълнително ще ви дадем подробности.

Заседанието на Спортната комисия на Калифорния за изслушването на Кубрат Пулев по казусите “Джени Суши” и протеста на загубилия двубоя Богдан Дину започва утре в 10:00 ч.м.вр. в залата на хотел Милениум Балтимор в Даунтаун Ел Ей. Пулев е записан в програмата на комисията под номера 4 и 5 в дневния ред. Това съобщи от Сакраменто за BULGARICA лично Мат Уудчек, ПР на в Калифорнийския департамент по въпросите на потребителите. 

От няколко дни Кобрата и неговата любима Андреа са в Лас Вегас, а днес целият екип на Кубрат пристигна в Лос Анджелис. Певицата утре ще засвидетелства в залата подкрепата си към своя избранник и ще застане лице в лице със Суши. 

Същевременно става известно, че 5 от 10-тте най-големи в тежка категория са се провалили с тест за наркотици и допинг в кариерата си. Кубрат Пулев е между “чистите” с основния си съперник Антъни Джошуа. Резултатите са на Доброволната антидопингова асоциация (VADA -Voluntary Anti-Doping Association), организация, която предлага и насърчава ефективни антидопингови практики и програми в бокса и смесените бойни изкуства, които се регулират от държавата. Понастоящем малко атлетични комисии извършват тестове за допинг, и когато се провежда, тестването не е изчерпателно. Спортните регулатори не разполагат с човешка сила, време и средства, за да изпълнят изцяло задачата. VADA дава възможност на спортистите доброволно да демонстрират своята ангажираност към чистия спорт.