СВЕТОВНОТО ОСТАНА БЕЗ СВЕТОВНИТЕ

Супер звездите на Световния футбол Лайонел Меси и Кристиано Роналдо, и Световният шампион Германия, неочаквано и срамно напуснаха 21-то издание на Световното първенство по футбол в Русия 2018!

Най-големите Германия, Меси и Роналдо напускат – продължават най-добрите млади футболисти и истински национални отбори на Мондиал 2018 в Русия

30 Юни 2018 г. Надали някой е очаквал да НЕ види Германия, Лайонел Меси и Кристиано Роналдо ПОНЕ на 1/4-финал на 21-то издание на Световното първенство по футбол в Русия 2018! 

Оказа се, че дори в груповата фаза и на крачка след нея “Световните” на Световното трябва да “закачат обувките на пирона” в собственните си съблекални там, обратно у дома

За да оставят в Русия най-младите и най-упоритите сърцати да решават кой да се качи от “зеления килим” на “червения” със Световна купа в ръка! 

А най-надутите да хванат вокзала и да стъпват боси по домашния си под и да гледат Мондиал по телевизията

СМЯХ: Роналдо звъни на Меси – братко, къде ше гледаме мачовете? У нас или у вас?!?

Да, Световното остана без “каймака” на футбола на Планетата, оценен на стотици милиони долари:

  • Без Световен шампион – Германия
  • Без Най-“Златните топки” /FIFA Ballon d’Or, Най-добър играч/ – Меси (Аржентина) и Роналдо (Португалия)

  • Без “Златната ръкавица /на Яшин/” – Нойер (Германия).

Кой Остава:
“Най-добрият млад играч” от 2014 – 19-годишният Пол Погба донесъл победата на “събудилите се петли” на Франция срещу “приспаните от слава” гаучоси на Аржентина днес!
“Златната обувка” от 2014 Хамес Родригес, и носител на наградата “най-добър гол” на Световното в Бразилия 2014. Звездата на Колумбия, отбор, който направи за смях самозабравилата се “лежаща на стари лаври” Полша с класическа победа 3:0 в груповата фаза в Русия 2018, за да застане начело в Група “H”. 

Младостта без претенции с пълни сърца победи старата слава и празни души! 

Световното остана без световни!