Aerosmith in Bulgaria LIVE (video) – Аеросмит подлудиха феновете в България

AEROSMITH IN BULGARIA

AEROSMITH IN BULGARIA “Аеросмит” подлудиха хилади българи и чужденци, дошли да видят на живо любимата си банда на стадион “Локомотив” в столицата София.

The legendary Aerosmith blow out their fans @ Live Concert at the stadium ”Lokomotiv” in Sofia, Bulgaria on May 17th – part of ”The Global Warming” world tour 2014

Легендарните музиканти на бандата Аеросмит “на живо” концерт на стадион ”Локомотив” в София, България – 17.05.2014 г. – част от световното им турне за 2014 под наслов ”Глобално затопляне”

18 май 2014 г. “Аеросмит” подлудиха снощи хиляди българи и чужденци, дошли да видят на живо любимата си банда на стадион “Локомотив” в столицата на България София. Стивън Тайлър и компания отново демонстрираха, че са живите класици на световния рок и “забиха златен пирон” в паметта на всеки един от над 30 000 души, дошли да се насладят на шоуто.

Легендарните музиканти излязоха на високата 18 метра и широка 30 метра сцена в София в оригиналния си състав от преди 44 години, точно както при основаването си през далечната 1970 г. в Бостън, Масачузетс: Джо Пери и Том Хамилтън на китарите, Джоуи Крамър на барабаните, Брад Фридъл на баскитарата и вокалиста Стивън Тайлър. Освен най-великите си хитове, великолепната петорка заби и парчета от последния им албум Music From Another Dimension.

Стивън Тайлър и компания направиха уникално шоу в българската столица, със страхотно озвучаване на целия стадион, светлинни и пиро ефектите, които взривиха публиката. На огромна мултимедийна стена се прожектираше сцената, за да може и тези от най-отдалечените места на “зеления килим” на стадиона да се насладят на блестящото шоу. Най-продаваната американска група в света – 150 млн. албума – показа, че е идол и в България. Тук в САЩ Стивън Тайлър познаваме и от най-гледаното телевизионно шоу “Американ Айдъл” (American Idol), където той успя да се превърне и в идол на зрителите от малкия екран. В София 65-годишният Тайлър пя “на макс”, като бесен и не спря да тича като дете по сцената в продължение на цели 2 часа.

 

Steven Tyler (Steven Victor Tallarico, March 26, 1948) Стивън Тайлор, Аеросмит на концерта в София, България.

Steven Tyler (Steven Victor Tallarico, March 26, 1948) in Sofia, Bulgaria. Стивън Тайлор, Аеросмит на концерта в София, България.

“Намерихме се в нашия си момент – през 70-те. Тогава времето беше друго, не както сега – с телефони и интернет. Докато творяхме, се гледахме в очите, слушахме се един друг. Това е в основата на всичко, което изградихме. Ето защо носим толкова много енергия. Понякога се събуждам сутрин убеден, че сме обладани от магическа сила. Тя идва, когато знаеш кой си и каква е цената ти. И ти вдъхва увереност. Израснахме и оцеляхме заедно. Тези момчета ме карат да се чувствам като супергерой. Няма от какво да се срамуваме. Но човек винаги трябва да знае къде е и защо е там. По-лесно е да живееш с това, което все още не си създал, отколкото с действията си. Но ние сме отговорни за всичко, което правим”, беше категоричен фронтменът Стивън Тайлър в ексклузивно интервю за концерта в България от Истанбул за Нова, преди да покорят и София. 

Аеросмит изпълниха и ковъри на други техни легендарни колеги, като “Зи Зи Топ” (AEROSMITH – BAD TO THE BONE (ZZ TOP COVER) – LIVE IN SOFIA BULGARIA 17.05.2014 LOKOMOTIV STADIUM)

АЕРОСМИТ в България: “5 в 1”

След страхотно 2-часово шоу Стивън Тайлър пожела лека нощ на публиката и изчезна от сцената. Но, само за 10 минути, докато продължи неистовият бис, за да седне на пианото и да забие легендарната балада „Dream on”. Феновете тотално откачиха, а групата завърши шоуто със „Sweet emotion”, а Джо Пери заяви, че групата отново ще свири в България, и даде микрофона на Стивън Тейлър да закрие концерта.