“Българите, които раждат в чужбина не се връщат – повече от половината деца в България в семейства, в които образованието не е ценност”, проф. Михаил Константинов (+видео за акъл)

 

Свирката на водача на стадото в парламента не се чува. А и стадото вече е само по стените на пещерите. „Картината наистина е много страшна. Много съм си блъскал главата защо това се случва. Накрая реших, че просто ние си отиваме. Няма вечни народи. Топим се с половин процент годишно“, Проф. Михаил Константинов. Карикатура: Анатоли Станкулов

Свирката на водача на стадото в парламента не се чува. А и стадото вече е само по стените на пещерите. „Картината наистина е много страшна. Много съм си блъскал главата защо това се случва. Накрая реших, че просто ние си отиваме. Няма вечни народи. Топим се с половин процент годишно“, Проф. Михаил Константинов. Карикатура: Анатоли Станкулов

ВИЖТЕ ВИДЕО

“Роди ме майко с късмет, па ме хвърли на смет “зад граница”

„Топим се с 1/2 % годишно: причините са 2 – раждат се по-малко деца, отколкото умират българи и хората, които раждат в чужбина и не се връщат”

“Повече от половината деца в България се раждат в семейства, в които образованието не е ценност”

„Картината наистина е много страшна – в началото на миналия век хората са мислели, че България ще я има – сега мислим, че няма да я има – всъщност това е смъртоносното”

„Когато един човек не иска да живее, той умира. Когато един народ не иска да го има, него го няма! Най-голямата катастрофа за България е демографската криза

“Липсата на справедливост е това, което руши всяко общество”

Mihail Konstantinov Nova TV BulgariaТопим се с половин процент годишно, като причините за тази негативна тенденция са две – първо това, че се раждат по-малко деца, отколкото умират българи и другата е свързана с механичния прираст – хората, които раждат в чужбина и не се връщат.” Това каза през януари 2013 г. в предаването „Здравей, България” на Нова ТВ математикът професор Михаил Константинов, който още преди време показа още солидни аргументи за нежаланието на сънародниците ни “зад граница” породено от изолацията им, като отговори на въпроса: Защо не са важни българите в чужбина?.

Сами преценете сега по-късно, дали ситуацията е същата!

“Роди ме майко с късмет, па ме хвърли на смет,” тази поговорка е толкова валидна за българите по света в момента, че спокойно можем да допълним на края ” … но мамо, моля те роди ме “зад граница”, па макр и на бунището там”. 

Картината наистина е много страшна. Не че сме толкова малко в абсолютно изражение – в началото на миналия век сме били 4 млн., но е имало огромен прираст, ентусиазъм, хората са мислели, че България ще я има. Сега мислим, че няма да я има. Всъщност това е смъртоносното”, коментира Константинов. „Много съм си блъскал главата защо това се случва. Накрая реших, че просто ние си отиваме… Няма вечни народи”.

ОФИЦИАЛНА СТАТИСТИКА По данни от Декември 2012 г. населението на България е 7 282 041 души. Окончателното преброяване на населението в България през 2011 г. сочи 7 364 570 души. Предишно преброяване от 1989 г.  сочи 9 009 018 души, или близо 2 милиона по-малко до 2012, и то по официални данни, без да могат да бъдат отчетени тези, които са напуснали България без да обявят това или не са били регистрирани/отрегистрирани където и да било.

 „Когато един човек не иска да живее, той умира. Когато един народ не иска да го има, него го няма! Най-голямата катастрофа за България е демографската криза!

 

Общият брой на милионерските влогове нараства с 10% спрямо края на 2012 г., до общо 714 броя. Това е 16 пъти повече, отколкото първото тримесечие на миналата година. На фона на увеличаването на състоянието на една малка част от населението, се наблюдава изпростяването на другата по-голяма, която всъщност наричаме

Общият брой на милионерските влогове нараства с 10% спрямо края на 2012 г., до общо 714 броя. Това е 16 пъти повече, отколкото 1то тримесечие на по-миналата година. На фона на увеличаването на състоянието на една малка част от населението, се наблюдава изпростяването на другата по-голяма, която всъщност наричаме “народ” и нация.

Няма лекари. Безработицата е голяма сред неграмотните. Повече от половината деца се раждат в семейства, в които образованието не е ценност”, изброи Константинов някои от основните фактори за демографската криза.

„Едно от нещата, което ще се случи е свързано с нещастието на други държави. Тъй като се очаква тежък срив в редица западни страни, е възможно те да станат много по-малко привлекателни за нашите хора. Много вероятно е да има обратна вълна и заради ускорените климатични причини – океанът започва да отхапва големи части от териториите”, коментира още математикът. По думите му се наблюдава и естествен прираст към нашата страна от високотехнологичните държави и тези процеси могат да протекат за десетки години, което е доста бързо от геологическа гледна точка.

За да се променят негативните тенденции, е необходимо да се плаща драстично до второ дете и нищо след това, смята проф. Михаил Константинов. По думите му мерки като данък “богатство”, какъвто предложи ръководството на БСП, са голяма измама, той няма да се случи и има за цел отвличане на вниманието. Необходима е също радикална реформа в образованието. Според Константинов помощ трябва да получават само родителите на деца, които ходят на училище и са показали успех там.

„Освен това хората в България трябва да разберат, че има справедливост. Престъпниците трябва да влизат в затвора. В противен случай всеки казва „М’’’’та й  на тази държава”. Липсата на справедливост е това, което руши всяко общество”, отбеляза още професорът.

В момента се изчерпват ресурсите на света, а има безотговорна политика на всички нива, включително от западните държави”, коментира Михаил Константинов.

Вижте как беше 2011 и ако можете намерете разликите две години и половина по-късно и 25 години по-рано Всеки Един Българин Трябва Да Изгледа Това Видео !!:

ПРИПОМНЯМЕ:

България с най-бързото темпо на изчезване на население в света – циганизира се и турцизира“С 8 души на ден намаляваме – от 9 милиона станахме 6,98 – ще станем около 4 милиона през 2050 според Световната банка”

Участниците в създаването на план

Участниците в създаването на план “Ран-ът” (кликнете в/у снмката за по-голям размер)

Национална стратегия „Ран-Ът“ или планът „Ран-Ът“, е план за преход към пазарна икономика, изготвен в рамките на 6 месеца от Националната търговска камара на САЩ по молба на последното правителство на НРБ (в лицето на Андрей Луканов, БКП, БСП) и представен през март 1990 г. През ноември 1989 г. Ричард Ран, тогава гл/ икономист на Националната търговска камара на САЩ, изнася лекция в Унгария, на която присъстват и български висши държавни икономисти. През март 1990 г. българското правителство, в лицето на премиера Луканов, се обръща към Ричард Ран с молба за “техническа помощ” за провеждането на предвидените реформи. Половин година по-късно 18 икономисти от американската администрация изготвят национална стратегия в обем 600 страници за икономически растеж и преход към пазарна икономика. През август американският екип прекарва в България няколко седмици заедно с група български специалисти, за да уточнят детайли и срокове. Народното събрание приема проекта с ръкопляскания.

Публикацията в “Ню Йорк Таймс” от 9 октомври 1990 г. вижте тук: Bulgarian Strategy Is Made in U.S.

ОЩЕ: cato.org, R.Rahn, Making the World Better

От българска страна участват 29 икономисти и висши правителствени чиновници, ръководени от проф. Иван Ангелов – икономически съветник на Луканов, после на Сергей Станишев. Те знаеха какво се готви на България още отпреди над 20 години, а голяма част от тях и до момента са във висшите ешалони на властта! Тук вижте кой кой в Планът Ран-ът: http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=1620

Планът Ран-Ът е сред най-обсъжданите конспирации по форумите в България. Според тази конспиративна теория, по план българите трябвало да се стопят до 5 милиона. Според представили се за запознати със случая, единият вариант е водене на „социална” политика от правителството, която да поддържа мизерно нисък стандарт и така хората сами да се изселят от родината си. Никой от преките участници в събитията около стратегията не е потвърдил съществуването на секретна част. Самият Ричард Ран отрича такава част в интервю пред Нова телевизия през 2012 г. (Карбовски Директно). Според Александър Хайтов, син на писателя Николай Хайтов, стратегията е съдържала „секретна част“, която била дадена на баща му от Андрей Луканов. В нея се описвали „грабежите на прехода, ужасната безработица, изтичането на мозъци, проблемите със здравеопазването, корупцията“.

“Андрей Луканов кани лично Ричард Ран и Роналд Ът в 1990 г. да дойдат в България. Те трябва да подготвят план за преход от комунизъм към капитализъм за разоряване на България. В него участват БКП,СДС всички политици”: Боян Славенков, икономически съветник на президента Желю Желев (1990-97) в предаването Панорама на БНТ:

На 9 декември 2000 г.  вестник „Труд“ публикува коментара на Георги Тамбуев относно планът за преход към пазарна икономика в България Ран-Ът, изготвен от Националната търговска камара на САЩ. Той твърди, че изготвения план е план за разорение на българския народ, като описва част от документите които са му били предоставени. „Отпечатания план е раздаден на всички депутати, но чак до 2000 г. всички посветени си мълчат, че към него има и поверителна част, докато до нея не се добира известния журналист Георги Тамбуев. Ето какво пише той за програмата Ран-Ът:

„Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Ностарадамус за Апокалипсиса… Българинът все по-трудно ще се изхранва. На пазара ще се появят всякакви ментета … покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. … Мизерия, глад, болести, нищета – това прокобва поверителната част от плана Ран – Ът. Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъснеше кола, нямаше да ме разтърси така, както ужасяващата картина на Прехода. Американските специалисти и българските експерти ни казват в очите какво ни чака“

Експерт: Големите БСП и ГЕРБ “прегърнати” – малките “рекетьори” изчезват, за Европа сме малоумни и бавноразвиващи се: 

“Стигнали сме дотам, че за първи път други държави казват на България дали да прави избори или не, тоест те са ни приели, че сме малоумни, приели са ни като бавноразвиващи се и не можем да се оправим, защото стигнахме до гласа на един рекетьор. Трансферът на властта се извършва по два основни начина – чрез бюлетини и чрез калашници!”

Кой реално спечели и какво ще се случва?БСП тотално разкъса и отчая противника и обърна близо 25-годишната демократична игра – “всички срещу комунистите” в по-демократичната – “всички срещу ГЕРБ”, на която се хванаха всички размери и цветове риби 

Световната Политическа Сцена стана Циркова Арена: БГ-Парламент или US-SenateРазликата между локалните арени по света е само в размера и езикът за комуникация

Цвете зад решетките – на опашката за революция или за манджа /+видео за сравнение/“Коя е тази ужасна епоха, в която идиоти водят слепците”

Дали протестите в България ще променят нещо?:  “Ако нещата останат същите, младите българи ще продължат да бягат в чужбина, понеже не виждат възможности у дома, а българското общество ще остане разделено”

Точка на Горене“Вземеш ли прекалено често да се питаш защо това или онова е така, в крайна сметка ще станеш много нещастен.” Хартията изгоря, като в романа “Фаренхайт 451″ на Рей Бредбъри, заместена бе от интернет (бел.ред. това е температурата на самозапалване на хартията, 233 градуса по Целзий). Държавата и секретните служби се разбиха, замести ги Уикилийкс. Техните собствени създания, политически уникати, агенти-пеленачета и изпечени служители проникнали в бизнеса, започнаха успешно да въртят бизнеса с какво ли не, но най-вече с информация и влияние.

10 начина за манипулиране и къде сме ние самите

КРАЯТ НА ИГРАТА – План за световно поробване:

12-годишно момиче накара света да млъкне за 6 минути – вижте го и чуйте, вие на колко години сте и колко акъл имате:

1 comment for ““Българите, които раждат в чужбина не се връщат – повече от половината деца в България в семейства, в които образованието не е ценност”, проф. Михаил Константинов (+видео за акъл)