Дали някой закъсня, или времето бързаше за едно 5-годишно българче

Габриела Петрова Йорданова е само на 18 месеца, когато е диагностицирана с остра лимфобластна левкемия, от която може да се излекува с костномозъчна трансплантация. “Толкова време” живот до 5 годинки и какво? На практика всичко, което Габи “отне” от живота на другите, са системи, инжекции, хапчета, миризма на болница и бели престилки. Някой пък отне нейният живот! За да живее “по-добре”! Халал!

“Великаните” в България да стават и да лягат с този рефрен

Габи почина в Италия след закъсняла операция по присаждане на костен мозък – според близките й, причина за фаталния изход е отказа на бившия Фонд за лечение на деца в чужбина да отпусне средства

9 октомври 2012г. “Великите” политици от всякакъв цвят и бизнесмени от всеки калибър в България трябва да стават и да лягат с този рефрен и песен “Дали аз закъснях, или времето бързаще” на ФСБ, след като една душичка само на 5 годинки издъхна, заради закъсняла операция!

Сега по-добре ли ви е с паричките? Кой не е дал, когато е могъл, да не вземе когато може! Да ви стане по-добре! А сега вие турете една клетва, да видим за какво и кой ще го “хване”!

ГРАМ КУЛТУРА ЗА ДАРЕНИЕ И ПОМОЩ НЕ ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ! НЯМА ЧУВСТВА И СТОЙНОСТИ! ВСИЧКО Е ЦИРК!

Родителите най-добре отговориха на тази изумителна материална “постна” нелепост и нечовешки изяждащ живот “железен” поглед – погребаха рожбата си в ЧУЖБИНА!

Егати ужасната порнография! Смейте ми се – аз плача! Да, защото и моето дете е момиченце на 5 годинки!

Габи, дано твоето Ангелче да ми прости поне на мен! Опитах миличко! Не ми вярвай! Господ да е с теб и със всички дечица!

ОБИЧАЙТЕ ДЕЦАТА – ТЕ НЯМА ДА ВИ ВЗЕМАТ НИЩО! 

Сега спирам с емоциите – много ми е криво! Дали съм поне малко прав – вижте фактите и преценете сами!

Петгодишната Габриела Йорданова от Русе не успя да се пребори с левкемията. Детето почина в Италия, където му беше направена операция по присаждане на костен мозък, съобщи бТВ.

В продължение на около година Габи се възстановяваше успешно, но организмът й не издържа на коварното заболяване.

Съдбата й развълнува сърцата на всички българи, след като ученици от русенско училище, подеха сами битка за набиране на средства за лечението й.

В кампанията се включи целият град, както и хора от цялата страна и успяха да съберат нужната сума.

Според близките на Габи, причина за фаталния изход е закъснялата операция, поради отказа на бившия Фонд за лечение на деца в чужбина да отпусне средства.

Габи е погребана в Италия в присъствието на своите близки.