Лудият наш обезглавител от Тенерифе нападна и друга

5 юни 2011г. Българинът Деян Деянов, който както ви съобщихме по-рано беше настанен в психиатрична клиника, след като обезглави британска пенсионерка на испанския остров Тенерифе, твърдейки, че действа в името на Бога, беше прехвърлен в затвор след нападение над медицинска сестра, пише Daily Mail.

Деянов се нахвърлил на сестрата, докато тя била в стаята му в клиниката, а отвън били двама охранители. Сестрата не била сериозно наранена и Деянов бил упоен и завързан за леглото, цитират медията от БТА.

Деянов страда от параноична шизофрения, злоупотребявал е с алкохол и наркотици и е обвинен за убийството на британката Дженифър Милс-Уестли. Той я намушка с нож и обезглави в супермаркет в курорт на остров Тенерифе.

Прехвърлянето му сега в затвор последва слуховете от миналата седмица, че той е успял да избяга от психиатричната клиника. Управата й обаче отрича той да е правил подобен опит.

В миналото Деянов заплашил да убие дори 6-годишното си дете с нож. Заплахата той отправил пред приятелката си от миналото Надя Миланова, майка на детето. Той й поставил ултиматум да избира дали той да убие нея, или детето им.

Надя Миланова неотдавна изрази съчувствие към семейството на жертвата на Деянов, припомня БТА. 28- годишната жена работи на круизни кораби и твърди, че дрогата е превърнала Деян от любящ партньор в чудовище, което веднъж я заплашило да я хвърли от балкона.

В миналото Деянов е бил в психиатрична клиника и във Великобритания.

ПРИПОМНЯМЕ:Луд нашенец закла англичанка в Тенерифе /видео/