Питайте министъра – в Калифорния на 4 и 5 април!

Семейство Дянков - Симеон и американската му съпруга Керолайн в нощта на победата на ГЕРБ на изборите в България. ФОТО:бгнес

Две срещи с българите в Калифорния с вицепремиера и финансов министър на България Симеон Дянков, който в момента е поел и  функциите на министър на българите в чужбина ще се състоят в Сан Диего и Лос Анджелис. Това съобщиха от прес-службата на Министерство на финансите.

В придружаващата министър Младенов делегация са включени г-жа Ирина Велкова, началник на кабинета на вицепремиера и г-жа Бетина Жотева, директор на дирекция “Връзки с обществеността и протокол” на Министерството на финасите. На срещите ще присъства и Консул Юлия Церова.

ВРЕМЕТО – жега и слънце

ПОПИТАЙТЕ МИНИСТЪРА – До обяд в понеделник 4 Април 2011г.

Ще приемаме въпроси към министъра на имейл

bulgarica@gmail.com

Запитването е по желание, както и това дали да напишете името си.

“Под клетва” ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ НЯМА ДА БЪДАТ РАЗПРОСТРАНЯВАНИ!

Анонимните или не- въпроси ще бъдат зададени на министър Дянков, който е пряко отговорен за българите в чужбина.

/Можете да питате директно долу в  “коментари” на уебсайта или да изпратите имейл, като АНОНИМНОСТТА ВИ ЩЕ БЪДЕ ЗАПАЗЕНА/

ВЪПРОСИ ОТ РЕДАКЦИЯТА

/Можете да отговорите директно долу в  “коментари” на уебсайта или да изпратите имейл, като АНОНИМНОСТТА ВИ ЩЕ БЪДЕ ЗАПАЗЕНА/

  1. Съгласни ли сте да подкрепите петиция за “ОТПАДАНЕ НА ЩАТСКИТЕ ВИЗИ ЗА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ”? Като член на ЕС и НАТО, домакин на Американски военни бази, безвизов режим за американци, подменени нови документи с биометрични данни и демократично правителство България има пълното право да бъде равна с тези, които са изпълнили същите условия.

  2. Трябва ли да има Генерален консул в Лос Анджелис? /при посещението на външния министър Николай Младенов в Ел Ей на 1 октомври 2010г. той каза, че “Генерален консул в Ел Ей ще има, ако има пари!” Сега даваме мнение на човека от който зависи – Министърът на финансите и Вицепремиер.

  3. Доволни ли сте от работата на сегашното Генерално консулство в Лос Анджелис? Дайте примери за добро или лошо обслужване, както и дали е удобно за Вас. Дайте прпоръки и предложения.Ген. Консулство в Ел Ей отговаря за 11 щата: Alaska, Arizona, California, Idaho, Hawaii, Montana, New Mexico, Nevada, Oregon, Utah,Washington. Задавайте Вашите въпроси, ако живеете в тези щати.

ЗАДАВАЙТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ – СЕГА Е ВАШИЯТ ШАНС!

СПОДЕЛЕТЕ ЗА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ В САЩ И ВАШИЯТ РАЙОН!

—-

СРЕЩИТЕ С МИНИСТЪР ДЯНКОВ В КАЛИФОРНИЯ /КАКВО, КОГА, КЪДЕ/

СРЕЩА В САН ДИЕГО

4 април /понеделник/ от 19:00 часа

Mission Trails Visitors Center

1Father Junipero Serra TrailSan Diego, CA 92119

(входът е от към Friars Road) Паркингът на центъра ще е отворен за участниците в срещата и след края на нормалното работно време. На срещата ще имате възможност лично да се запознаете с министъра и придружаващите го лица, както и да им зададете въпросите, които ви вълнуват.

СРЕЩА-КОКТЕЙЛ В ЛОС АНДЖЕЛИС

5 април /вторник/ от 19:00 часа

BACES

1530 Vermont Ave., Los Angeles, CA 90027

/една пресечка на север от Sunset Blvd., на ъгъла с Maubert Ave./ Може да бъдат използвани паркингите зад сградата, Wells Fargo, Chase, отсреща на плазата пред Jons и на улицата след края на нормалното работно време на банките.

На 1 октомври 2010г., пак там, Министърът на външните работи Николай Младенов също даде коктейл за българската общност в Лос Анджелис.

Семейство Дянков - Симеон и Керолайн обичат природата и използват всяка възможност за да бъдат сред природата.

ПРИПОМНЯМЕ: Министър Дянков на Източния бряг за 3 Март

/на линка ще намерите други, с повече информация за министъра, като например, Министърът с „американска връзка“ – вицепремиерът Симеон Дянков ще отговаря за работата на Държавната агенция за българите в чужбина и на Държавната агенция „Архиви“ …/

3 comments for “Питайте министъра – в Калифорния на 4 и 5 април!