Ситуацията в нападнатата банка – чуйте запис

КЛИКВАЙТЕ НА ДОЛНИТЕ ЗАГЛАВИЯ-ЛИНКОВЕ ЗА ДА ЧУЕТЕ РЕПОРТАЖИТЕ НА БЪЛГАРСКATA НАЦИОНАЛНA ТЕЛЕВИЗИЯ ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО –  ЧЕТЕТЕ В КОМЕНТАРИ ПОД СТАТИЯТА ПОСОЧЕНА В ЛИНКА ВСИЧКО ЗА ЗАЛОЖНИЧЕСКАТА КРИЗА В БАНКАТА

28-годишният похитител Стефан Петров, който държа близо 18 часа заложници в банка в Сливен, все още се намира в банката. Изведеният мъж от „Инвестбанк” е психологът Тошко Тодоров, научи Дарик от полицейски служителите. Барети са извели Тодоров, защото той е бил сменен от друг свой колега, който продължава да води преговори с похитителя.

28-годишният Стефан Петров е от Новозагорското село Кортен. От 2006 година е кръгъл сирак. Не е имал проблеми с поведението си, работи като охранител в Новозагорска частна фирма.

На пресконференция главният секретар на МВР Калин Георгиев съобщи, че мъжът не е отправял искания и претенции за каквото и да било, освен че е поискал разни неща за задържаните от него, безалкохолно и цигари. За себе си е поискал само бронежилетка, явно от страх, че ще бъде застрелян. Калин Георгив съобщи още, че похитителят на няколко пъти е заплашвал да се самоубие, но не е правил опит да го направи. Все е още е въоръжен.

„Дал съм указания един шамар да не му ударят полицаите – а и те нямат никакви намерения да го правят – за това, че постъпи мъжки и пусна жените така, както се уговаряхме цяла нощ. Няма от какво да се притеснява, че ако излезе, ще бъде застрелян или унижен. Благодарен съм му, че пусна жените да отидат при семействата си”, каза премиерът Бойко Борисов пред медиите, като допълни, че се надява Стефан Петров да го слуша.

СЕГА СЛУШАЙТЕ … И ЧЕТЕТЕ ДОЛУ НА ЛИНКА …

КАКВО СЕ СЛУЧИ:

Banka Kakvo se sluchi

КОЙ Е ИЗВЪРШИТЕЛЯТ:

Banka Koi e izvurshiteliat

Всички в село Кортен са учудени – какво е подтикнало Стефан да направи тази постъпка. Никой от селото нищо не знае защо е направил това нещо. Стефан бил сирак от 2006 година, много кротко момче, не е имало оплаквания от него нито от комшиите му, нито от други жители на селото. Стефан не е женен.

ЗАЛОЖНИЦИТЕ ГОВОРЯТ:

Banka Zalojnicite govoriat

ЗАКРИХА КРИЗИСНИЯТ ЩАБ В СЛИВЕН – МВР-ШЕФОВЕТЕ ЗАМИНАХА СОФИЯ’

Banka Krizisen shtab zakrit 10 pm b.vr.

СИГУРНИ ЛИ СА БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ:

Banka Sigurnost v BG Bankite

ПРИПОМНЯМЕ /когато отворите четете и коментарите по статията/:Въоръжен държи заложници в българска банка

2 comments for “Ситуацията в нападнатата банка – чуйте запис