Училището започва … ПРАЗНИЦИТЕ + времето

Тази седмица …

…  за втора поредна година Бълга рско училище в Лос Анжелис отваря врати в 9 сутринта в събота 18 септември …

… ще почетем Кръстовден и Вяра, Надежда и Любов …

Всичко това ще се случи при прекрасно ясно и слънчево време … добро настроение

13 Сеп Международен ден на първата помощ.

Празник на Българските инженерни войски.

14 Сеп Въздвижение на Светия и Животворящ Кръст Господен (Кръстовден). )./четете по-долу за Кръста, и още как и кога да се кръстим и кога да сядаме в Църква/

Професионален празник на Пожарната

15 СепНачало на новата учебна година. Първият учебен ден – с какво може да го сравни човек?  Може би само с Възкресението!

Международен ден за защита на озоновия слой

16 Сеп Международен ден за защита на озоновия слой.

Ден на локомотивния машинист в България.

Международен ден за борба с лимфома

17 СепСв. мъченици София и трите й дъщери Вяра, Надежда и Любов.

18 Сеп  – 9:00 ам – Откриване и начало на новата учебна година в Bulga rian School in Los Angeles Ivan Vazov Бълга рско училище в Лос Анжелис За втора поредна година всяка събота от 9ам до 1рм се провеждат занятия по специална програма на Министрество на Образованието и се издават заверени от българското правителство дипломи. Децата получават безплатни учебници, благодарение на Министерство на Образованието на Р България. Обучението се води от две учителки и е по специална програма за родните школа в чужбина и безплатни помагала от Фондация BulgariCA, създател на училището и изпълнител на програмата. Специален гост на тържеството ще бъде Консулът на Р България в Лос Анжелис г-жа Юлия Церова.

Това е ден, който никой от нас няма да забрави. Ден, който носи толкова смисъл и радост за всички, толкова е истински и неподправен за нас „узрялите“, толкова човешки и изпълнен с любов и надежда за дечицата. Един от най-важните дни в нашия живот, защото ние цял живот се учим.

19 Сеп Международен ден на локомотивния машинист.

ПРОГНОЗАТА ЗА ВРЕМЕТО НА ТЕЛЕВИЗИЯ АВС7

1 comment for “Училището започва … ПРАЗНИЦИТЕ + времето