Плащаме тока на баба по интернет



Баба Гергана чете историята на брата на бабата на автора на снимката Ико в градинката на пейката. ФОТО: Ико

Баба Гергана чете историята на брата на бабата на автора на снимката Ико в градинката на пейката. ФОТО: Ико

Клиентите на Е.ОН България вече могат да плащат сметките си чрез електронния портал ebg.bg
София, 25 август 2009г Ако вашата баба, или друг ваш близък е в България, то от днес вече можете спокойно да спите както вие, така и те. Няма да се налага да пращате пари в Родината, за да покривате 'вълчите" сметки на ел-компаниите. Това простичко ще можете да правите по интернет.
  Днес стана известно, че Електроразпределителното дружество Е.ОН България е въвело нов начин за плащане на сметките за електричество по интернет чрез електронния портал  ebg.bg, съобщиха от Е.ОН.
    За да се възползват от тази услуга, клиентите трябва да се регистрират в електронния портал (www.ebg.bg) и да притежават една от изброените карти -  БОРИКА дебитни карти (БИН 6760), MAESTRO BG, MASTERCARD BG, VISA BG.
    Освен текущите задължения, регистрираните клиенти могат да заплащат и стари задължения с начислените към тях лихви за забава. Преведените суми постъпват в системата на Е.ОН България в деня, следващ плащането.
   Повече от 600 000 киловатчаса консумирана, но неплатена електроенергия са разкрили проверки на EVN България от началото на годината. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.
    Като част от кампанията за борба с некоректните действия е открит специален телефон за сигнали на граждани.

1 comment for “Плащаме тока на баба по интернет