Доналд Тръмп си спретна уебсайт

Ясно се декларирa, че стартира най-необикновеното политическо движение в историята

Мелания не е забравена

Доналд Тръмп си спретна уебсайт

29 март 2021 г. Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп официално пусна свой уебсайт 45office.com.

Сайтът отбелязва, че офисът на Тръмп се „ангажира да запази великолепното наследство на администрацията на Тръмп, като същевременно напредва в програмата America First”.

От редакцията допълват, че “ще се стремят да информират, образоват и вдъхновяват американците от всички сфери на живота, в стремежа си да се изгради наистина велико американско бъдеще,” както и да се запази “правото на хората да живеят в безопасност, достойнство, просперитет и мир”.

Ясно се декларирa, че “Доналд Дж. Тръмп стартира най-необикновеното политическо движение в историята, което да детронира политическите династии, да победи Вашингтон и да стане 1ят истински аутсайдер, избран за президент на Съединените щати.”

Достойно място в сайта е отделено на съпругата му Мелания Тръмп, която “е майка на сина им Барън Тръмп”.

Ясно се почертава, че Мелания е едва 2та 1ва дама, родена извън САЩ и единствената 1ва дама, която е станала натурализиран гражданин на Съединените щати”. Цялата подробна автобиография, от раждането й в Словения, е описана на новия сайт на бившия президент. 

Сайтът е строго определен и въздържан от разширения, като има общо четири секции, вкл. “контакт”, където всеки може да попълни своите данни.