“Хан” Кубрат скочи на “Цар” Бойко – да влезе ли в “двореца”? ИЗБОРИ 2021

Пулев: “Всички вие, които през следващите седмици отново ще се борите за нашия глас: Стига евтини лъжи!”

“Самозабравихте се, изгубихте се … болни от алчност … Вие се провалихте!”

12 дек 2020 г. Бойко Борисов пожела “успех и с Бога напред” на Кубрат Пулев преди двубоя с Джошуа и публикува снимка пред икона на Господ Бог Иисус Христос във ФБ. Сега, през март-април 2021 г., след публикация на Кубрат също във ФБ, само “Бог” знае кой ще нанесе следващия удар и кой ще бъде победител в битките на ринга, пред урните и в ефира на медии и социални мрежи. И дори “кой е хванал последният влак” в кариерата си?! Фото: скрийн-шот на пост на официалния профил на Борисов във Фейсбук.

29 март 2021 г. “Хан” или “цар-генерал”, това се питат хората, след като седмица преди парламентарните избори в България, най-добрият български боксьор през последните години Кубрат Пулев направи изявление, в което косвено размазва сегашното управление на Бойко Борисов – известен фен на Кобрата от години. Една от големите публични обща изяви на Пулев и Борисов, бе съвместното им участие в голямото спортно шоу “Пред банята” през 2012 г., където обсъждаха кой какво е дал за спорта в Родината.

6 април 2014 г. Бившият тогава премиер Бойко Борисов, взе заедно със себе няколко души от елита на партията си ГЕРБ, и ги заведе чак в германския град Росток на двубоя на Кубрат Пулев с хърватина Ивица Перкович. Вкл., кмета на София Йорданка Фандъкова, един от заместниците му Димитър Николов и бившият министър на транспорта Ивайло Московски. След победата на Кубрат, Бойко си направи снимка с целия антураж, вкл. и с по-малкия Пулев – Тервел. Лидерът на партия ГЕРБ заяви тогава, че Кубрат Пулев има и ще има във всичко и навсякъде подкрепата лично от него и неговите съпартийци. Кобрата отвърна със същото. Точно там в Германия, през 2016 г. Кубрат Пулев даде своя вот за българските избори, където се за 1я си мач пред родна публика в “Арена Армеец” срещу бившия световен шампион Самюел Питър.

Това се случва и седмица по-късно от заветната дата, когато се навършиха точно две (2) години от 1та изява на американска земя на Кубрат и брат му Тервел, и на “целувката на Суши”, събитие, което вкара Кобрата в световните новини и окончателно го направи известен по цялата планета. 

21 март 2019 г. Кубрат Пулев намери време да тренира българчета в Лос Анджелис, Калифорния, въпреки напрежението преди 1я му двубой в САЩ. Кобрата е пословичен с любовта към децата, въпреки, че засега единствен остава от смейството без наследници. Фото: Евгени Веселинов, BULGARICA, в известната зала на Фреди Роач в Ел Ей.

На този линк ще намерите ПОБЕДНИЯТ МАРШ НА КУБРАТ ПУЛЕВ В АМЕРИКА – ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЮТА, ВИДЕА И СНИМКИ

На този пък линк на страницата ни във ФБ, ще откриете и включванията “на живо” от залите при “нахлуването на Хан” Кубрат в САЩ – напишете в търсачката за видео “кубрат пулев в сащ”, “кобрата в лос анджелис”, или “в калифорния”: 

BULGARICA FACEBOOK PAGE

Днес през 2021-ва Пулев “старши” “отправи серия от удари в политическия корпус с нокдауни”, като не посочва поименно “главата”, която трябва да “падне” за решаващ “нокаут”.

Думите на Пулев са внимателно подбрани и подредени по много добър начин, за да засегнат всички политици и да го оставят в независима политическа позиция, макар че, добре става ясно, че това е “десен прав” в лицето на Борисов. Но, едно е ясно – нещо се случи, да, нещо се случи между два от символите на “мъжкари” в България! 

“Къде Ви е достойнството бе хора, къде ви е честта, къде са Ви сърцата, къде Ви е любовта към собствения Ви народ?!Самозабравихте се, изгубихте се. Толкова сте объркани, че чак болни от алчност. Хронично болни. Вие се провалихте!”

Но, и експлозивен ъпъркат в повдигнатите брадички на всички “богоизбрани”,

“Всички вие, които през следващите седмици отново ще се борите за нашия глас: Стига евтини лъжи!”

Думи, които дори могат да те накарат, дори да не си губиш времето с гласуване. Кобрата никъде в обръщението си директно не призовава да се гласува в неделя, а само споменава хората “да бъдат активни”.

Много издържано ПР-професионално, Кубрат атакува политиците, но безименно, и конкретно не посочва кой всъщност поддържа, освен разбира се – НАРОДА! 

Остава въпросът, дали рано или късно, “Хан Кубрат ще влезе в двореца”, т.е. дали е време фамилията Пулев да се опита да влезе в политиката? Както това направи украинският колега на Кобрата и негов пръв “терминатор” Виталий Кличко, или като друга супер известна личност и ембламатична фигура в България – Слави Трифонов. 

Това “заявка за двореца” за бъдеще ли е, или българският топ-боец твърдо ще остане на ринга, в зоната “удряй в корпуса, да им изкараш въздуха, пък каквото стане”?!

БЕЗМИЛОСТНАТА КОБРА

23 март 2019 г. Кубрат Пулев – Кобрата минути след победата си над Дину в 1я си мач в САЩ, заедно с Благой Иванов – Багата (л, ММА боец в САЩ) и брат му Тервел (д). Photo: Evgeni Veselinov, BULGARICA FACEBOOK PAGE

Ето думите на Кобрата в профила му във ФБ, без редакторска намеса: 

Винаги, с все сили, се стопирам да не коментирам поради много причини, но наблюдавайки внимателно предизборната кампания, ще кажа само няколко думи за изявите, обещанията и взаимните нападки на претендентите за властта в България.

Обръщам се към Вас, уважаеми политици:

Имам усещането, че Вашата битка, не е битка за справедливост!

Компроматите, с които взаимно се заливате, нямат нищо общо с намирането на решения за по-доброто бъдеще на България. Не виждам нищо по-различно от ново драпане за власт и манипулативно лаене в ефир. Все неща, на които сме се нагледали, та вече чак ни се повръща.

Всички Вие, които през следващите седмици отново ще се борите за нашия глас: Стига евтини лъжи!

Омръзнаха ни празните ви обещания, двуличието, безпринципните коалиции, задкулисните Ви договорки, долните Ви крадливи и алчни мераци, наглото Ви безочливо поведение.

Къде Ви е достойнството бе хора, къде ви е честта, къде са Ви сърцата, къде Ви е любовта към собствения Ви народ?!

Самозабравихте се, изгубихте се.

Толкова сте объркани, че чак болни от алчност. Хронично болни.

Вие се провалихте!

Не се справихте с епидемиологичната криза и допуснахте хаос, паника и всеки да се спасява сам. Имахте предостатъчно време, но вместо да се вслушате в критиките и да се реорганизирате светкавично, Вие измислихте нови пиар сцени и атаки.
Така и не успяхте да подобрите живота на вече 6-те млн. българи, а ги оставихте на самотек.

Не злоупотребявайте повече с доверието и търпението на достойния български народ!

Не го подлагайте на повече унижения!

Боли ме, като гледам как няма кой да се погрижи за бедните и трудещи се предприемчиви българи. Побърквам се, като наблюдавам как далеч от очите и ушите на хората се разпродават държавни земи, предприятия и всякакви имоти, които са наши, на народа, не ваши!

Колко можете да сте талантливи иначе, как умело се разпореждате с имуществото и парите на българите. Боли ме, като гледам, как пенсионерите, които дълги години са работили за България, сега броят дните до следващата пенсия и несправедливо пестят стотинките за хляб, лекарства и да си платят сметките.

Живейте Вие с 300 лева на месец!

Живот ли ще е изобщо, или оцеляване…!

За тези старини ли работеха толкова години нашите майки и бащи?!?

Многобройните български семейства, които полагат неимоверни усилия, за да изучат децата си и да ги пратят да живеят и да работят в чужбина. Те са обезверени и не виждат перспектива в родината си.

Тази наша родина – България, която никога и никой не успя да заличи от картата на света! Тази любима България, която непримиримият дух и вяра запазиха през всички изпитания, на които бяхме подложени!

Вече повече от едно десетилетие наблюдавам алчното поведение, в което няма капчица любов и отговорност към съгражданите ни. Лъжите, празните обещания, предизборните трикове, манипулативните Ви заучени фрази и тъмните ви договорки за милиони в условията на безпрецедентна здравна и икономическа криза са абсолютно престъпление и подигравка с хората.

Криеницата, тоест фалша, на всякакви артистични герои и шоумени само ще усложнява допълнително ситуацията.

Бъдете истински бе, хора!

Бъдете достойни! Нали уж за България …!

Не сте за тези роли изобщо, нито можете да се справите.

Понятие нямате дори! Народът ви наблюдава, не ни будалкайте!

Да не задълбавам и с основния проблем, който за Вас дори не представлява интерес, вероятно защото няма нищо за крадене, а вие пренебрегвате фатално – демографската криза, която от десетилетия вече незабелязано стопява нацията.

Спрете, осъзнайте се, смирете се и говорете истината!

Стига партийни стратегии, стига театри, стига добре назубрени тактически лафове!

Не се продавайте за едно депутатско място – заслужете го с работа за хората…, ако изобщо можете.

Не се поддавайте на задкулисни договорки в името на собствените си облаги – отстоявайте интереса на българския народ и стойте отговорно зад думите си!

Бъдете истински с народа!

В разговорите си с хората, оставам с впечатлението, че връзката между политиците и обществото ни е тотално прекъсната. Нито рекламните обиколки, нито вдигнатите юмруци, нито патриотично назубрените “стихове” и още по-малко долните, стратегически “циркови шоу програми”, които ни се разиграваха, а сега и „панаирът“, който ни готвите, могат да обединят българското общество. Настройването на едни срещу други, е престъпление пред Бога и тежка карма!

Тези “пиеси” са, не само загуба на време, а са пагубни за българския народ!

Уважаеми сънародници,

Вярвам в мъдростта и силата на българския дух! В любовта ви към България!

Не продавайте гласа си!

Той е най-голямото ни богатство в обществения живот и трябва да бъде заслужен.

Интересувайте се и следете тези, които ще обещават и ще се състезават за нашия вот. Бъдете активни и изисквайте от тях резултати, а не само празни обещания. С усилията, лишенията и работата си, всички ние заслужаваме много повече.

По-добро здравеопазване, по-добри училища, по-добра съдебна система!

Бъдете активни и разумни!

Аз лично, повече не мога да се примирявам с по-малкото зло, съжалявам!

Не ми е достатъчно!

Искам да се гордея, а не да ме е срам, че моята страна е винаги на дъното на всички престижни класации.

Вярвам, че можем много повече, че всички ние, българските граждани, непримиримо ще диктуваме, ще изискваме и няма да преставаме да подкрепяме можещи, талантливи хора, които с цялото си сърце и душа ще работят за доброто бъдеще на България.

Защото знам и виждам, че милиони сърца обичат България.

Ние не я даваме на объркани и болни от алчност хора!

Бъдете заедно, обичайте близките си, обичайте България силно.

Мислено съм с вас!
Заедно сме силни!
Кубрат Пулев