Лейди Гага дава $500,000 да й върнат кучетата след кражба и стрелба по кучкаря й в Лос Анджелис

Поп-кралицата снима филм в Италия, а разхождащият френските булдоци се възстановява в болница

25 февруари 2021 г. Лейди Гага обяви награда от $500,000 за да й върнат кучетата, които бяха откраднати от кучкаря й, а по него беше стреляно в Лос Анджелис, Калифорния. Мис Азия, Густав и Коджи са имената на трите френски булдоци, от които само дамата е останала.
Фото кредит: Скайнюз

25 февруари 2021 г. Лейди Гага обяви награда от $500,000 за да й върнат кучетата, които бяха откраднати от кучкаря й, а по него беше стреляно в Лос Анджелис, Калифорния. Това съобщиха от Ти Ем Зи, като посочват, че 2 от нейните френски булдоци са взети, като поясняват, че поп-звездата „няма да задава въпроси“, който и да върне любимците. До момента няма информация за състоянието на развеждащия кучетата на Гага, и какво ще прави тя с него.

Снощи, малко преди 22:00 часа кучкарят е разхождал три от булдоците на поп-кралицата в Холивуд, когато един нападател, или може би и повече, го нападат. От медията съобщават, че нападателят е избягал с 2 от кучетата с имена Коджи и Густав. Третото животно, по-късно е било намерено, според източници на Ти Ем Зи от правоохранителните органи.

Единственната носителка на 4 голями награди в една година (Оскар, Златен глобус, Грами и Grammy, BAFTA, 2018) в момента е в Италия, където снима нов филм. Източници, близки до Гага са съобщили, че че тя е изключително разстроена и предлага половин милион долара на всеки, който има информация за нейните 2 кучета, като тя няма да задава въпроси. Съобщава се, че всеки, който има кучетата, може да използва този имейл – KojiandGustav@gmail.com – за получаване на наградата.

Кучкарят на Лейди Гага е откарана в болницата и се очаква да се възстанови напълно.

Стефани Джоан Анджелина Германота е родена на 28 март 1986 г. в Манхатън, Ню Йорк, в католическо семейство от италиански произход. Нейните родители са Синтия Луиз (родена Бисет), филантроп, и и интернет предприемача Джоузеф Германота. Тя има по-малка сестра на име Натали.

Известна със сценичното си име Лейди Гага е позната е с провокативните си песни и музикални видеа, отличителната си, ексцентрична визия, както и големия брой музикални жанрове, които певицата може да изпълнява.

Продажбите на албумите ѝ са над 40 милиона в световен мащаб, а тези на синглите ѝ – повече от 200 милиона, което я прави един от най-продаваните музиканти на всички времена.

Сред постиженията ѝ са 11 награди „Грами“, 1 награда „Оскар“, 2 награди „Златен глобус“, няколко рекорда на Гинес, 3 Британски музикални награди, както и отличия от Залата на славата на авторите на песни, Гилдията на модните дизайнери в САЩ и редица организации и комитети, оценяващи актьорско майсторство. Получава признания от Billboard, Forbes, VH1, Time и други. Занимава се и с благотворителна дейност.