Бивша съветничка на Мелания “опъна прашките” (видео) /СЛЪНЧОГЛЕДИ нова рубрика/

СЛЪНЧОГЛЕДИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА

13 януари 2021 г. Бивша съветничка на Мелания Тръмп “опъна прашките” и изплющя “ръката, която я е хранила”, и сърцето на бившата си приятелка, дала й шанс да прави пари. И разбира се “стрелбището” е CNN, където обикновенно се “отстрелват” всички мишени на Демократите. 

50-годишната Стефани Уинстън Волкофф изрева в ефир, като “сърна, търсеща сръндак за милувки”, в “гъстата зелена гора” на кариерата, където “по дърветата растат листа с образи на президенти”, само да можеш да ги хванеш, и с пълни ясли за жадните сърненца. А не е ли късно за Стефка от Ню Йорк?

Волкофф се нахвърли срещу Мелания, като за повод избра мълчанието й по отношение на бунтовете в Капитолия, наричайки я “насилник от най-лошия вид” и добавяйки, че я е “срам”, че е работила с нея. А всъщност се оказа чиста проба ПР за книгата й, в която описва работата си с 1та дама на САЩ. Това е 1та книга на Волкофф, и може би последна.

Поредният “слънчоглед на демокрацията”, макар и в женски род. 

Както си спомняте преди ден и друг слънчоглед изкочи на хоризонта, този път с мускули. Това направи и една от застаряващите звезди на Холивуд и културизма, бивш политик и губернатор на Калифорния, но най-вече бивш зет във фамилията Кенеди – 73-годишният Арнолд Шварценегер.

“Терминатора” успешно влиза в списъка на застаряващите настоящи негови политически колеги и законотворци, които са над 230 по креслата във Вашингтон и щатите. 

И точно от тях “поле от слънчогледи” от десетки Републикански ковачи на закони, се обърнаха срещу собственния си президент и партия.

Волкофф твърди, че Мелания насърчава Тръмп да действа безнаказано. Дори си позволява да намеси цялото семейство.

“Той, децата му и личният му адвокат подбудиха към насилие и казаха на хората да се бунтуват”, казва Уинстън Волкоф в черния ПР, който използва.

Първата дама на САЩ този път не й обърна внимание. Всъщност, каквото трябва, Мелания вече го бе казала по-рано:

 „Това е жена, която тайно записваше телефонните ни разговори, вадеше части извън контекста, след което написа книга на бездейни клюки, опитвайки се да изкриви характера ми. Нейните мемоари включваха обвиненията й към мен за инцидент, който тя отдавна бе имала, изваждаше лоши новини, които всъщност тя навлече върху себе си”, написа Мелания.

Стефани Волкоф става съветник на Мелания през 2017 г. след дългогодишно приятелство между тях, и напуска през февруари 2018 г., когато я разкриват за сумите, които е усвоила от участието си в организацията на клетвата на Доналд Тръмп.

Вижте репортажа – отдолу коя е тя

Стефани Уинстън Волкоф (родена Батинков) е родена през 1970 г. от родителите Барбара (родена Карнел и Бари Батинков и израснала в Catskills в района на Ню Йорк. Семейството й е еврейско.
Първата й работа е като рецепционист на Sotheby’s, а по-късно тя работи като асистент на организатора на концерти в Ню Йорк Рон Делсенер. През 1996 г. Волкоф започва работа във Vogue като мениджър за връзки с обществеността, където помага за организирането на събития.
Тя се запознава с Мелания Кнаус, тогава приятелка на Доналд Тръмп, през 2003 г., докато работи за Vogue, и двамата стават приятели. Тя присъства на сватбата на Тръмп и baby shower на Мелания, обядват редовно заедно.

Тя казва, че Мелания е била като „нейна сестра, която никога преди не е имала“!
През декември 2016 г. Волкофф създава фирма за планиране на събития, WIS Media Partners, която допринесе за организирането на инаугурацията (клетвата).на Доналд Тръмп през януари 2017 г. На фирмата на Wolkoff са платени $26 милиона долара – около една четвърт от общите разходи за церемонията по встъпване в длъжност на президента Доналд Тръмп.
В началото на 2017 г. Уолкоф е назначена за ст. съветник на първата дама. Мелания Тръмп прекъсва връзките си с Уолкоф на 26 февруари 2018 г. Уолкоф подаде оставка, след като е докладван размерът на компенсацията на нейната фирма за организирането на встъпителните тържества на президента.
На 1 септември 2020 г. Волкоф публикува книга „Мелания и аз“, описана като „разказ за всички“ за преживяванията й в Белия дом с Доналд Тръмп и Мелания Тръмп. Книгата съдържа обширни директни цитати от Мелания Тръмп; на въпрос как е възможно това, Волкоф обяснява, че след като отношенията й с първата дама са се влошили, тя започнала да записва разговори.