Кобрата с/у Джошуа – точно кога, как да гледаме “на живо” и реално срещу кого?

Битката на гордия българин Кубрат Пулев срещу “мършата” изтъкана от банкноти

8 декември 2020 г. Тази събота Кубрат Пулев (28-1, 14 КО) излиза срещу Антъни Джошуа (23-1, 21 КО), който се завръща на ринга за бой с Кобрата, за да защити титлите си в тежка категория на WBA, WBO и IBF.

След разиграния двуразов срамен цирк “велико”-британецът си върна трите приза в реванш срещу Анди Руиз младши през декември м.г., и то не където и да е, а в “анти-боксовата” Саудитска Арабия, след като беше спрян от американеца-мексиканец в Медисън Скуер Гардън в Ню Йорк на 1ви юни м.г..

Всичко за пари, за мноого пари, “клоуни с ръкавици” в двете световни Меки на парите! 

“Битката на живота” на Кубрат Пулев беше забавена дълго време от пандемията COVID-19, но и заради опитите на мениджъра на Джошуа Еди Хърн да вкара повече зрители в залата в Лондон на 12 декември, със същата причина – пари, и пак пари.

Е ДОРИ САМО ЗАТОВА, ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА “КОБРА” ТРЯБВА ДА СМАЧКА ТОЗИ ФАЛШИВ КНИЖЕН БРИТАНСКИ “МИШОК”!

Макар, че в “Мач #1” в кариерата на Кобрата, той ще бъде “гост” на британеца в домакинската му зала, и не е ясно, на колко българи ще бъде “разрешено” да гледат идола си, от около общо 1000 фенове.

КОГА ТОЧНО Е ДВУБОЯ КУБРАТ ПУЛЕВ – АНТОНИ ДЖОШУА В ЛОНДОН?

Дата: събота, 12 декември 2020
Начален час: 18:00 GMT (Greenwich Mean Time, м.вр. Англия) /6:00 pm/
България 20:00 /8:00 вечерта/
Ню Йорк 13:00 ET /1:00 pm, обяд/
Чикаго 12:00 /12:00 pm, обяд/
Лос Анджелис /10:00 am, сутрин/
Основно събитие Пулев-Джошуа (точното време зависи от продължителността на по-ранните цели седем (7) битки):
22:30 GMT (м.вр., приблизително)
България 00:30 /12:30 полунощ/
Ню Йорк 17:30 ET /3:30 pm/
Чикаго 16:30 /2:30 pm/
Лос Анджелис 14:30 /2:30 pm, обяд/

КЪДЕ ТОЧНО КОБРАТА ЩЕ СРЕЩНЕ ДЖОШУА? 
Битката ще бъде организирана на Wembley Arena, създадена с името the Empire Pool на 1 July 2014, сега известна като The SSE Arena, Wembley, пак заради пари, заради името на спонсора, мултинационална енергийна компания във Велилобритания, подобно на много зали по света и у нас.

Покритата зала е прикрепена към стадион Уембли, и подобно на своите подобни по света се провеждат всякакви културни и спортни събития. Със своите 12,500 места тя е 2-та по-големина закрита зала на Острова, след първоначално избраната за двубоя The O2 Arena, създадена като North Greenwich Arena и променила името си, пак заради пари, спонсора, испанската телекомуникационна компания. 

КАК ТОЧНО ДА ГЛЕДАМЕ “НА ЖИВО” ПУЛЕВ С/У ДЖОШУА?

В Съединените щати и останалия свят двубоят ще бъде излъчен “на живо” на интернет платформата Ди Ей Зи Ен (DAZN), където може да се гледа САМО срещу месечен ($19.99) или годишен ($99.99) абонамент. Случайно или не британската DAZN, стартира на 1 декември за повече от 200 държави и територии, а компанията бе създадена през 2015 г., бивша Perform Group (2007), именно в Лондон, с основен инвеститор и собственик американската компания  Access Industries. Последната, международен конгломерат основан от съветския, украински и руски ново-богаташ, произведен от Великобритания в “Сър” – Леонид Валентинович Блаватник (Sir Leonid Valentinovich Blavatnik, роден на 14 юни 1957 в Одеса, СССР) със състояние от $26.6 Млрд. към ноември 2020 г.. Тази година “Форбс” постави Сър Блаватник

  Len Blavatnik

на 45-то място по богатство в света, който започва инвестициите и бизнесите си от бивши съветски и настоящи руски компании, работещи с ценни суровини и материали, за да стигне през 2003 г. до най-голямата инвестиция в руска компания (TNK), нефтена, и комбинация с британска (BP). Инвестира дори във Фейсбук, и разбира се в енергийния сектор на икономиките, подобно на компанията, чието име носи залата, където ще бъде двубоя Пулев-Джошуа.

Блаватник е роден в Одеса, Съветска Украйна, в еврейско семейство. Той посещава Московския държавен университет по железопътно инженерство, но не завършва курсовата си работа поради искането на семейството за емигриране. Семейството му емигрира от Съветския съюз в Съединените американски щати през 1978 г. и той получава магистърска степен по компютърни науки от Колумбийския университет и MBA от Харвардското бизнес училище през 1989 г.

Пари, и пак пари!

Според Тервел Пулев не е ясно дали въобще мачът ще бъде предаван по българска телевизия.

МАЧКАЙ ТАЗИ ПАПЛАЧ, КОБРА! ПОБЕДИ АМЕРИКА, СЕГА ИДВА РЕД НА СВЕТА! ИСТИНСКОТО И ЧОВЕКА СРЕЩУ ФАЛША И “ПОМИЯРИТЕ”!

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ –  НАСТРОЕНИЯТА ПРЕДИ ДВУБОЯ С ДЖОШУА И КОБРАТА В АМЕРИКА

Кубрат Пулев и Ивайло Гоцев за двубоя с Антъни Джошуа – ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЮТА + мнението на Еди Хърн (+ видео)

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ВСИЧКО ЕКСКЛУЗИВНО С КУБРАТ ПУЛЕВ ОТ ЖИВОТА И ПОБЕДИТЕ МУ В САЩ!

ОБРЪЩЕНИЕТО НА КУБРАТ ПУЛЕВ ЗА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ (8 декември 2020)

Мисля си понякога, защо въпреки всичко, толкова обичам България?

България е велика не само, защото е на това географско местоположение и притежава огромни ресурси, а защото има удивителен интелектуален потенциал.

България е велика не, защото иска да доминира над другите, а защото е била цивилизационно ядро и е майката на първообраза на езика, на който милиони хора днес говорят.

Хората й са с огромни сърца, които могат да обичат и да прощават!

Наши владетели са спирали нашествията в Европа на нашественици от други култури.

България е велика, защото е родила безброй таланти в науката, в културата, в изкуството и спорта.

България е била водена от велики владетели и знам, че може да бъде решаващ фактор на европейската и световната сцена.

България е уникална, защото пази своите изконни ценности, а не имитира всяка поредна мода.

В дигиталния и глобален свят на 21 век, велики ще са тези нации, които печелят приятели, уважение и симпатии, които изграждат коректни партньорства и доверие, а не онези, които заплашват и сочат с пръст.

Убеден съм, че само, ако сме единни, можем да направим България още по-прекрасно място за живеене. Можем да я превърнем в технологична сила, в значим културен, образователен и спортен център.

Убеден съм, че България може да се превърне в истински рай и всичко зависи от българския народ!

Трябва ни само куражът да повярваме в себе си

👊🏻🇧🇬👊🏻