БТР среща Ф16 в Лас Вегас – Българските Машини Носят Изненади ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ ВИДЕО

“Машините” обещават як купон с нови парчета, но и специално подготвени изненади за цялото им Американското турне

19 ноември 2019 г. (Лас Вегас, Невада, САЩ) Б.Т.Р. в пълен състав здраво ще забие наш “пирон” в “ковчега на хазарта” Лас Вегас. В единственния роден ресторант на Запад от Чикаго – БГ БИСТРО ще видим (л->д)Иван Калфов – бас китара, Атанас Пенев – вокали, Славчо Николов – китари, вокали и Илиян Диков – барабани. Фото и видео: Евгени Веселинов, БУЛГАРИКА

19 ноември 2019 г. (Лас Вегас, Невада, САЩ) Една от топ-бандите на българския рокендрол Б.Т.Р. здраво ще забие наш “пирон” в “ковчега на хазарта” Лас Вегас. “Машините” обещават як купон с нови парчета, но и специално подготвени изненади за Американското им турне.
Утре в единственния роден ресторант на Запад от Чикаго – БГ БИСТРО. Рок-групата е в пълен състав Атанас Пенев – вокали, Славчо Николов – китари, вокали, Иван Калфов – бас китара, Илиян Диков – барабани.
Турнето на Б.Т.Р. в Северна Америка, в което групата представя последния си албум “Невидими стени” с 14 концерта, продължава на 20 ноември в Лас Вегас, на 23-и в Чикаго, 24-и в Денвър, 25-и във Ванкувър, 29-и в Калгари, 30-и в Торонто и завършва на 1 декември в Монреал.
Групата изпраща 2019 г. с европейско турне с 13 концерта в Европа, национално лятно турне, видеоклипове и турнето в Северна Америка.
От тази година в учебниците по музика е включен пилотният сингъл “Моята сила” от албума “Невидими стени”. Музиката и текстът са на Славчо Николов, аранжиментът е на “Б.Т.Р.”.
Днес 4-членният екипаж на БТР среща местният “Ф16” Евгени Веселинов в Лас Вегас за ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ преди концерта Утре в БГ БИСТРО, където вкусните български гозби са закон. 
Вижте ги:

Така традицията за шокови български събития в Лас Вегас продължава. Пак и пак, само за два дни, двете крайности в музиката – фолклор и рокендрол ще бъдат свързани с българската нишка. 
Днес е концертът на един от най-голямите танцови ансамбъла за народни танци в САЩ – Хоротропци от Лос Анджелис, Калифорния. Трупата ще покаже със звук и картина, как се прави една българска народна сватба, която, освен че е фолклорна композиция, то тя е и истинска – младоженците се женят и извън сцената. Е, и не може да не завърши в ресторант, в нашия БГ БИСТРО. 

Наша дама-бизнеснесменка купила купчина билети за концерта роден фолклор. Адвокат Кристина Крилчев

Home

решила, че целият неин офис, а и приятелите й, трябва да отидат да видят, и айде заявила билетите, а те й дали 1ви ред.

Точно тук, където само преди седмица, само за два дни се състояха цели две световни премиери – новият Дует цигулари Свет и Таня и супер театралната постановка МОКРА ПОРЪЧКА. 
ОЧАКВАЙТЕ ВКЛЮЧВАНИЯ “НА ЖИВО” И ЗА ДВЕТЕ СЪБИТИЯ, ДНЕС И УТРЕ, НА Фейсбук-СТРАНИЦАТА НИ BULGARICA.

Все така да ни върви …

По ноти и с танцова стъпка! 

Да живее България!