Петя “среща” Лора при “звездите” – тегобата над сестрите Ганчеви свърши

“Петя беше най-прекрасното създание, което познавам” 

Петя Ганчева (24 юли 1973 – 14 юни 2019)

 
14 юни 2019 г. Днес почина Петя Ганчева, една българка, прекрасна жена и майка. Петя “полетя към звездите” при сестра си Лора (1970-2012), която пък пое “своя последен път” преди 7 години, и така сложи край на “черната” тегоба. 

Петя и Лора Ганчеви

Петя напусна този свят без болка в съня си в болницата “НМ Санчинаро Юнивърсити” в Мадрид, Испания, след близо 3-годишна битка с рака в Малайзия и по целия свят. 
 
Лора се помина по Коледа през 2012 година, след жесток случай с трагичен край в Танзания. Петя си “тръгна” след дълго боледуване от рак, също с трагичен край.

Лора Ганчева (1970-2012)

Петя остави две деца Моника Паскета (13) и Никол Паскета (4), и съпруг в Малайзия. 
Петя е родена на 24 юли 1973 г. в София. 

Никол (4) и Моника Паскета (13), децата на Петя Ганчева

Много силна, не спря да се бори с болеста до последния ден. През цялото време говореше само за децата си. Петя беше един ангел. Това сподели М.М., близък до семейството, който се грижи и съпровожда Петя по време на цялото й лечение по целия свят. 
 
“Петя беше най-прекрасното създание, което познавам. Тя и Лора ми бяха пример за жена, Петя и за майка. Обичам я … ох, не мога”. Това каза Адриана Генова от Холандия,  най-добрата приятелка на Петя Ганчева от 30 години. 
 
Истинска, истинска ..., добричката Петя … сладък човек, като сестра си” през сълзи сподели Галина Георгиева, работила години наред по казината с Лора Ганчева, и в Танзания. Сега в България, на път за дома на Петя в София, за да помогне за пореден път на семейството. 

Петя Ганчева (24 юли 1973 – 14 юни 2019)

 
Българи в чужбина, българи по света и у нас, помагайте си и се обичайте, докато сме на този свят.