Кръстиха 2-год. Максим в болницата в Ел Ей

24 януари 2014 г. Днес 2-годишният Максим Георгиев беше Кръстен в болницата Children’s Hospital в Лос Анджелис. Светото тайнство бе извършено от Еп. Даниил от БПЦ в болничната стая на детето и семейството му Даниела и Тео Георгиеви. Отзад се виждат служители на болницата, които с интерес наблюдават ритуала.

24 януари 2014 г. Днес 2-годишният Максим Георгиев беше Кръстен в болницата Children’s Hospital в Лос Анджелис.
Светото тайнство бе извършено от Еп. Даниил от БПЦ в болничната стая на детето и семейството му Даниела и Тео Георгиеви. Отзад се виждат служители на болницата, които с интерес наблюдават ритуала.

24 януари 2014 г.  Днес 2-годишният Максим Георгиев беше Кръстен в болницата Children’s Hospital в Лос Анджелис.

 

24 януари 2014 г. Максим Георгиев (2 год.) в ръцете на мама Даниела по време на Кръщенето, което бе извършено от Еп. Даниил от Българската Православна Църква (БПЦ) в болничната стая на

24 януари 2014 г. Максим Георгиев (2 год.) в ръцете на мама Даниела по време на Кръщенето, което бе извършено от Еп. Даниил от Българската Православна Църква (БПЦ) в болничната стая на “Чилдрънс Хоспитал” в Лос Анджелис.

Светото тайнство, в което Максим, чрез трикратно потапяне във вода и произнасяне името на Отца и Сина и Светия Дух бе извършено от Еп. Даниил от Българската Православна Църква (БПЦ) в болничната стая на детето на семейство Даниела и Тео Георгиеви.

Българският свещеник пристигна в детската клиника облечен в своето расо и с две голями чанти. По пътя за болницата той ни обясни, че там носи нужните ритуални артикули, според Канона на БПЦ, между които и големият купол за къпане на детето. 

Bishop Daniil Teo Georgiev CHLA Jan 24 2013

Таткото на Максим – Тео, слезе във фоайето, за да отведе Свещеника до стаята.

“Много сме радостни, че ще можем да кръстим детето. Много е важно това за нас в този момент. Много сме благодарни на всички, които помагат. Има хора на този свят,” каза бащата на Макс. “Днес е много специален ден за нас, който никога, ама никога няма да забравим,” допълни Тео.

Дядо Владика бе допуснат от служителите на здравното заведение, за да извърши службата за “очистване от първородния грях и лични грехове”.

Българският свещеник Еп.Даниил пристигна в детската клиника Children's Hospital Los Angeles облечен в своето расо.

Българският свещеник Еп.Даниил пристигна в детската клиника Children’s Hospital Los Angeles облечен в своето расо.

Както ви съобщихме по-рано Максим Георгиев е българче родено на 11.11.11 в Лос Анджелис, а на 14 януари 2014 лекарите му определят диагнозата Левкемия„.

ПРИПОМНЯМЕ:

Продължава кампанията за даряване на кръв за Максим Георгиев

Курбан за здраве за всички български деца и за излекуването на Максим в неделя

ПОДРОБНОСТИТЕ ТУК: Спасете Максим – наше дете в Ел Ей – дарете кръв – как да помогнем

Кой не може да дарява?

При какви условия може да кръстите сами детето си по Канона на Българската Православна Църква?

Любящи родители дават курбан за здравето на всички български деца в неделя – Свещеник раздава светена вода и благословия – кога и къде