ТВ сериалът АНДОР по МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ бе представен в Холивуд с червен килим на Алеята на Славата “на живо” ЕКСКЛУЗИВНО (видео + инфо)

В Лос Анджелис представиха нов телевизионен филм на създателите на ROGUE ONE и сценариста на трилогията “БОРН” и режисьор на 4тата част на тоталния екшън

15 септември 2022 (Лос Анджелис) Телевизионният сериал АНДОР по МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ бе представен в Холивуд с червен килим на Алеята на Славата (©Photo: Evgeni Veselinov, BULGARICA®)

15 септември 2022 (Холивуд, Ел Ей, Калифорния) Днес в Холивуд се състоя специално събитие за представяне на така чакания телевизионен сериал АНДОР по “Междузвездни войни”. 

Холивуд булевард беше затворен в часта си пред Долби тиатър, където бе разпънат и червен килим, точно на същото място, където се “изсипват едни милиар$и” в кандидати за Оскар и гости от “най-високата летва” на киноиндустрията, и където през 2007 българите маршируваха за да спасяват осъдените на смърт медицински сестри в Либия.(кликнете тук за да разгледате)

Повече от двеста държавни служители на реда и частни охранители бдяха буквално през 10-15 метра, а полицейски автомобили блокираха кръстовищата. Пешеходната зона по “Алеята на Славата” беше отворена. Една част, точно пред реликвата кинотеатъра “Ел Капитан” бе също с червен килим, старателно запечатан с найлон, по който стотици туристи и фенове имаха възможност да оглеждат мястото, макар и за кратко време. 

Но, да се върнвм на екрана, за да видим каква е причината да затворят Холивуд. 

Диего Луна (ц), Женевиев О’Райли (д) и Форест Уитакър (л) са – познатите лица в тв сериала АНДОР по МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ.

АНДОР е американски телевизионен сериал от създателите на ROGUE ONE и сценариста на трилогията “БОРН” и режисьор на 4тата част на тоталния екшън Тони Гилрой. Лентата за стрийминг канала Disney+. Това е предистория на спин-оф филма на Междузвездни войни Rogue One (2016), като поредицата проследява превърналия се в крадец бунтовник шпионин Касиан Андор. Това се случва през петте години преди събитията във филма, достигнал най-висока гледаемост при премиерата си, не само в България, но и по света, преди шест години.
Диего Луна е изпълнителен продуцент и повтаря ролята си на Rogue One като Касиан Андор.

В състава е Женевиев О’Райли, известна с главните си роли в АВАТАР (2004) и Легендата на Тарзан (2016). Както и холивудската звезда Форест Уитакър с множество престижни награди и звезда на Алеята на Славата в Ел Ей. Уитакър отново играе ролята си на Соу Герера от Rogue One, ветеран от Войните на клонираните и лидер на войнствена бунтовническа група, партизаните.

Премиерата на първия сезон от 12 епизода на Андор е планирана на 21 септември 2022 г., с първите три епизода. За останалите епизоди и подробности от мястото на събитието и трейлър вижте във видео репортажа.

*** *** ***

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА YOUTUBE ВИДЕО КАНАЛА BULGARICA

 ЗА ОЩЕ ВИДЕО ОТ ХОЛИВУД, ЛОС АНДЖЕЛИС, КАЛИФОРНИЯ – ЕДИНСТВЕН ВИДЕО ИЗВОР НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! 

РАЗХОДЕТЕ СЕ ИЗ НЕГО, ВСЕ НЕЩО ЩЕ СИ НАМЕРИТЕ И НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ! 

На него ще намерите уникални кадри: – от Западния бряг в и целите САЩ, исторически и запомнящи се събития, като хвърлянето на Кръста в океана на Йордановден (единственно в света или 3-дневна българска сватба с всички обичаи и варене на ракия в Калифорния.

ще срещнете не само наши супер звезди и известни личности, но и лица на успели българи, за които и не предполагате, както и “двигателите” на българското в тази част на света. Стотици интервюта и хиляди минути по сцени и зали, сред тях авторът на “Време Разделно” Бай Антон Дончев, вице-президента Илиана Йотова, продуцентите Тед Кочев и фамилията Кочофф, майстор оператора от Ню Йорк Христо Бакалов, “Оскара” Димитър Маринов, холивудската звездичка Ирина Малеева дъщеря на незабравимата актриса от “Народния” Ирина Тасева, Кубрат и Тервел Пулеви, Христо Стоичков, Валентин Йорданов, Мануела Малеева, Дони, Коцето, Кирил Маричков, Иван Лечев, Б.Т.Р., Гумени глави, Ди Джей Деян Соло, Сашо Кадиев, Иво , търговски аташета и дипломати. 

от България и света, ами същата работа, включително Тайната колекция на избата в Евксиноград и мача за 50-годишния юбилей на “Камата”.

ЗА ДА ПРОДЪЛЖА ИМАМ НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОДКРЕПА – ДА СЕ АБОНИРАЪYOU TUBE ВИДЕО КАНАЛА BULGARICA АБОНИРАТЕ ЗА КАНАЛА И ДА ГО РАЗПРОСTРАНЯВАТЕ! ДАРЕНИЯ, АКО ОСТАНЕ 🙂