1ят автобус с нелегални eмигранти от Тексас пристигна в Ню Йорк (видео)

Губернаторът Грег Абът “суровака” либералните градове за да привлече внимание на правителството на Байдън

Родените в чужбина американци вече доближават 50 милиона

Първият автобус с нелегални eмигранти от Тексас беше свален в Ню Йорк.
Приблизително 50 мигранти пристигнаха в пристанищната администрация в Ню Йорк в петък. Те бяха посрещнати и отведени в ареста от представители на неправителствени благотворителни организации.
Автобусът с нелегални мигранти е изпратен от губернатора на Тексас Грег Абът, който изпраща заловени нелегални в либералните градове, за да привлече вниманието към проблема с нелегалната имиграция в собствения си щат.
„Поради продължаващия отказ на президента Байдън да признае кризата, причинена от неговата политика на отворени граници, щатът Тексас трябваше да предприеме безпрецедентни действия, за да запази нашите общности в безопасност“, каза Абът.

На 3 август пък във Вашингтон Ди Си пристигна поредният автобус с мигранти от Тексас, съобщиха от щатската администрация, като уточниха, че са изпратили най-малко 5100 мигранти в столицата на нацията.

Във Вашингтон, окръг (щата, дистрикт) Колумбия, кметицата Мюриел Баузър, която защитава приемането на мигранти, влизащи незаконно в страната, като проблем с правата на човека, лично поиска Националната гвардия да бъде активирана за неопределено време, за да помогне при това, което тя нарече „хуманитарна криза“, което иначе се отрича от колегите й съпартийци във и около Белия дом. 

Губернаторът на Тексас явно няма да спре с Ню Йорк и Вашингтон Ди Си, по думите му силно разкритикували администрацията на Байдън във вторник в шоуто „Hannity“ на Фокс, за отказа да се справи с продължаващата гранична криза.

Абат директно заяви, „повярвайте ми, имаме още автобуси, които пътуват към тях, дори докато говорим в момента. Но това просто показва лицемерието на тези либерални лидери, които смятат, че граничната криза, създадена от Джо Байдън, е добре, докато ние в Тексас трябва да се справим с нея.”

През януари 2022 г. броят на нелегалните имигранти в САЩ е бил 11,35 милиона – увеличение с 1,13 милиона спрямо януари 2021 г., когато президентът Байдън встъпи в длъжност и започна продължаващото отваряне на границите, по данни на Центъра за Изследване на Емиграцията (Center for Immigration Studies). Предварителната им оценка за февруари бе 11,46 милиона. Въпреки това, прогнозите им за януари и февруари 2022 г. не се различават съществено от оценката им за януари 2019 г. от 11,48 милиона преди началото на пандемията с КОВИД-19. Приблизителният размер и нарастването на броя от нелегални имигранти са важни, тъй като, за разлика от данните за задържането на границата, броят на нелегалните имигранти, живеещи в страната, в крайна сметка определя тяхното въздействие върху държавата. 

Данните също така показват, че общият брой от населението на хора, родени в чужбина (законно и нелегално заедно), вече доближава 50 милиона и е достигнало 46,7 милиона през февруари 2022 г., нов рекорд, и увеличение от 1,7 милиона от януари 2021 г.

ОФИЦИАЛНАТА СТАТИСТИКА ЗА ЗАЩИТЕНИ НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГТАНТИ ТУК

За да расте нелегалното емигрантско население или населението, родено в чужбина като цяло, новопристигналите трябва да надхвърлят емиграцията и смъртните случаи. Ражданията в САЩ на деца в семейства на родени в чужбина, законни или нелегални, не се добавят към населението на нелегалните имигранти или към общото родено в чужбина население, тъй като всички деца, родени в САЩ, по дефиниция са местни. Което означава, че броят на американците с чужд произход се увеличава с много повече от цифрите, които излизат в официалната статистика. Също значи, че нацията и работната ръка, вкл. и тази, която и говори така нужния английски език, значително се освежава, готова за труд и плащане на данъци. 

Тук спокойно може да предположим, че нелегалните евтини работници влезли в Тексас, са нужни в Ню Йорк, а транспорта е безплатен. Официално преразпределение на работната ръка, така, както стана с доброволно напусналите либералните щати по време на пандемията, като Калифорния и Ню Йорк, и отишли в доста по-слаби икономики с доста различни климати щати, като Аризона и Невада.

Кой печели, “всеки сам да преценява”! За мен Америка знае какво прави, по-точно бизнеса, който е култ, заедно с работата за всеки живущ в Съединените щати, легален или нелегален.

Mmm