Братя Пулеви “на живо” – кантар с първи думи на Тервел и Кубрат, последни преди двубоите с Ковальов и Форест (видео)

Кобрата:: “Брат ми трябваше да свали половин килограм, направи го за 15 минути”

Тервел: “Всичко е наред!

Уникално събитие на ринга в Америка, събира 3 велики боксови династии – Холифилд, Варгас, и разбира се Пулеви

Легендарен боксьор благослови Тево

Тервел и Кубрат Пулеви минаха кантара за двубоите с Ковальов и Форест в Лос Анджелис, Калифорния

13 май 2022 (Лос Анджелис) Братя Пулеви минаха кантара, за двубоите на малка България с двете “велики сили”, и казаха първи думи след него, последни преди битките. 

И двамата се оказаха по-тежки от противниците си, Тервел “Тево” (89,6 кг) от руснака Сергей Ковальов (89,1 кг), а Кубрат “Кобрата” (112,7 кг) от американеца Джери Форест (105,7 кг). А веднага след кантара, още на самия подиум, самите те споделиха, че имало въпросителна за теглото на Тево, но бързо била задраскана.

Българските братя участват в уникално събитие в бокса в Америка, което събира цели три велики династии на ринга – Холифилд, Варгас, и разбира се най важна е Пулеви.

“Очакваме над 10000 човека,” споделиха с BULGARICA от оргснизаторите.

“Главата” на латино фамилията Фернандо, освен че е световен шампион, също се оказа и “колега” на Тервел, друг професионален боксьор участник в Олимпиада. Легендарният боксьор, баща на участниците в топ-събитие на САЩ Emiliano VargasFernando Vargas Jr.Amado Vargas, говори ексклузивно за BULGARICA, за да пожелае “на Олимпийския си колега успех и да бъде благословен”. 

Още какво се случва … ще разберете от мястото на събитието! Няма да пропуснем никой и нищо, в залата и наоколо, което е свързано с Братя Пулеви! В отделна публикация ще видите пожеланията на  български шампиони в Америка!

“Продължаваме напред,” както казва Кобрата. “Победата не зависи, дали го харесваш, а дали го можеш,” както казва Тево. 

Благодарско и победа, казваме ние!

Линк за билети: bit.ly/3qtOVKC

Mm