Културата отговори с намигане на Министъра Си (видео)

Актьорът Филип Аврамов иронично коментира видеоклипа на министъра на културата Атанас Атанасов

Актьорът Филип Аврамов и той намигна в във видеоклип с ироничен коментар на селфито на Министъра Си на културата Атанас Атанасов

8 април 2022 г. Един от любимите актьори на България Филип Аврамов (Фицата) иронично коментира видеоклипа на министъра на културата Атанас Атанасов, за който по-рано съобщихме, и взриви социалните мрежи, като предизвика разнопосочни коментари.

“Здравейте, аз съм Просто Фильо от квотата на театралните актьори. И това не е шега, з@щото съм известен. Днес си направих селфи и видео, вдъхновен от Nasko Atanasov, за да ме видят и чуят в Министерство на културата. Здравей татееееее, Здравей Наскоооо”

Преди време Фицата беше бесен на управляващите: “Това не може да продължава повече. Не е редно актьорите и хората на изкуството да са накрая на веригата и да си правят каквото искат с нас”.

Аврамов вади глас и в пеенето, като не забравя финно да критикува, дори в заглавието “Шербет” (2021):

Ето и нашумялото видео на министъра на културата и кой е той:

Наско от Холивуд, Ел Ей – министър на културата с 1-во селфи-видео на поста


Филип Георгиев Аврамов е български актьор, роден в град София на 9 септември 1974 г. Завършва през 1997 г. НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност актьорско майсторство за драматичен театър в класа на професор Енчо Халачев. Първата му роля е през 1997 г. в спектакъла Шапката на клоуна в Сълза и смях. Известно време е водещ на ТВ предаването Царете на Комедията. Участвал е в предаването на Нова телевизия “Маскираният певец” в ролите на Бикът и Тиборгът (специален гост-маска).

Носител на „Икар“ за Водеща мъжка роля: 2017 – „Ничия земя“ (заедно с Валери Йорданов)

ФилмографияРедактиране

Озвучава в България множество филми на Уолт Дисни и “Междузвездни войни”. 

Ммм