Брутален побой над български журналист в България – борят вируса – оставят заразата!

Ще покрият ли извършителите срещу Слави Ангелов?

Побоят не е бил с цел грабеж, защото нищо не е откраднато

17 март 2020 г. Разследващият журналист и гл. редактор на в. „168 часа” Слави Ангелов тази вечер (б.вр.) е бил нападнат и брутално пребит пред дома си на ул. „Дундуков” в София, съобщи 24 часа. От двете страни на същата улица се намират велможите на България – Министерски съвет и Президентството, а на 10 минути е Парламента. Тези, които въведоха “извънредно положение”, за да спасяват народа от вирус, и да скрият истинската “зараза”, от която която имат нужда – мутрите. Да насаждат примитивен страх и долнопробно величие, за да жънат удобно мълчание и жалко подчинение!

ДОКОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ? ЖАЛКИ СТЕ!

Побоят не е бил с цел грабеж, защото нищо не е откраднато от журналиста, включително и лаптопът му.
Нападателите са били двама, удряли са го по лицето, били са го с метални пръти. Трети човек записвал побоя с телефон. Ангелов загубил съзнание с контузии по главата и крайниците.
“Паркирах колата и ръгнах към вкъщи. Пред мен вървеше един съсед. Щом той влезе във входа, видях човек с маска. Отначало не обърнах внимание, защото
сега много хора ходят с маски, но тази беше с череп и кости. Когато се свестих, едно момиче се беше надвесило над мен, имаше и полиция. Дойде линейка и ме откара в болница”, разказва Ангелов.

Полицията разследва версията побоят да е заради материали на Слави Ангелов в “168 часа”. 

Слави Ангелов пише за престъпността от 10 януари 1994 г. – седмицата, в която избухва 1-та гангстерска война в София. От тази дата взривовете, убийствата и нарковойните се превръщат в негова биография на страниците на вестниците “Континент” и “24 часа”. Автор е на документалните бестселъри “9 милиметра” и “Взлом”. Прави разследване за бандата “НАГЛИТЕ”, която отвлече 13 и уби двама (2). За разкритията си е печелил различни награди, между които и на Асоциацията на разследващите журналисти.

В момента Слави Ангелов е главен редактор на в. “168 часа” (2012-) и списание “Космос” (2019-). Преди това Ангелов ръководеше криминалния отдел на в.”24 часа”, където работи дълги години. Преди това е бил част от екипа на в.”Континент”. Слави е роден на 21 юли 1972 г. в София, женен, с едно дете.

Слави Ангелов е автор на “Наглите”

Ето някои публикации на Ангелов:

“Ефбет” – афера за сериал, подценена от служби, прокурори и продуценти” (Тези дни следя с огромен интерес историята как собствениците на “Ефбет” разпродавали панически имотите си в София на безценица. Като криминален репортер надушвам кървене и драматична развръзка…)

“Простака победи и ни върна в 90-те: дюната я няма, той – невинен” 4 март 2020 г.(Има едни хора, които са по-важни и от съдията за изхода на всяко дело. Те са специалисти в различни области на живота и могат да повлияят на всяка присъда ...) 

“Опасно е масовият зрител да решава на референдум за еврото” 19 февр 2020 г.(Нормално е българите да са скептично настроени към всяка по-сериозна промяна в живота, която им се налага от държавата, защото във всичките години на прехода бяха непрестанно прецаквани и ощетявани)

“Този сериал ще е доста дълъг – с повече мащаб от сръбската история с Цецо Василев” (за Васко “Черепа”) 5 февр 2020 (Дубай не е върнал досега нито един обявен за издирване българин. И не само българин, там се укриват няколко дузини уникални аферисти от държави в ЕС ...)

“Само затворниците още не са поискали среща с Борисов” 22 ян 2020 (Премиерът Бойко Борисов не обича зимните протести. Напомнят му за февруари 2013 г., когато първото му правителство подаде оставка в резултат на множество митинги и шествия срещу монополите)

Изоставени деца – убийци и жертви. Къде са социалните? 15 ян 2020 (Аксел, Мартин, Андреа и Кристин – това са изоставени от родителите си деца, които българската действителност превръща в убийци и жертви …)

Стига депутатска милост за жестоки убийци! (Твърде много млади жени бяха изнасилвани и брутално убивани в последните години и твърде много техни насилници отърваха доживотните присъди. Всичко това с любезната подкрепа на българския парламент…)

Бойко Борисов, Данаил Кирилов и шефа на затворите. Кой е добрият, кой лошият, кой глупавият? (Не е ли удивителна тази история? Днес сутринта премиерът Бойко Борисов разкрива, че парите за болнични от бюджета за последната година са се увеличили с цели 1, 5 милиона лева…)