Тервел Пулев атакуван от агенти “на гладно” насред извънредно положение

В 8:00 сутринта лудите бюрократи от Световната анти-допинг агенция се обадили, че идват

16 март 2020 г. Тервел Пулев показва резултатите от утринната проверка за допинг по време на извънредно положение за коронавирус.
“Независимо, че спортни мероприятия са абсолютно спряни и забранени. Но аз се радвам, че съм обект на контрол и с удоволствие съдействах”

16 март 2020 г. Осем сутринта, понеделник, по улиците няма кой да те наплюе, извънредно положение в цяла България, затворени граници в Европа, изолация по целия свят за коронавирус, но за “лудите” бюрократи от Световната анти-допинг агенция нищо не е валидно. Рано, рано сутринта “болните мозъци” се обадили по път и “на гладно” се изстресли в дома на Тервел Пулев, за да го проверяват, дали е взел нещо. Даже не го проверили за вируса, а направо “в атака”.

“Да, аз съм дал домашен адрес и те ми се обадиха сутринта в осем часа, че идват”. Това ни каза Тево. 

“Днес сутринта 16 март в 8:00 ч бях стриктно проверен от WADA(Световна анти- допинг агенция), независимо от мерките, които са взети в световен мащаб в борбата с пандемията COVID-19,” каза възмутен Тервел Пулев.

“Независимо, че спортни мероприятия са абсолютно спряни и забранени. Но аз се радвам, че съм обект на контрол и с удоволствие съдействах,” завърши Пулев.

Докога българската държава няма да застава зад своите граждани, а ще си дава “задника” на чуждите?