Гришо вкара и изкара България от ATP CUP – Димитър Кузманов герой

С победи в два отборни двубоя в групата и една на 2та ни ракета Димитър Кузманов в 1я мач на третия напускаме Австралия

7 януари 2020 г. (Сидни) Българският герой от ATP Cup Димитър Кузманов спечели ключовия мач между вторите ракети на България и Белгия в Група C. Въпреки че излезе като аутсайдер в мача срещу Стив Дарси, Мико се наложи с 6-0 6-3

7 януари 2020 г. Григор Димитров изкара България от турнира ATP CUP, след като днес загуби и двата си мача, и при сингълите, и при двойките срещу представителите на Белгия. В първия ден на състезанието Гришо вкара нашият отбор в играта, пак с две победи срещу авторитетния отбор на Великобритания в група С на кортовете в Австралия.
След като днес Димитров допусна Гофен да обърне мача и да го победи, то и във втория си решаващ двубой при двойките заедно с Лазаров, нашата ракета #1 загуби.

Българите не успяха да повторят успеха си срещу британците и срещу белгийците, след като Флийген и Жил ги надиграха в драматичен тайбрек с 3-6 6-4 10-7 и изхвърлиха страната ни от турнира ATP Cup още на квалификациите. Така, въпреки, победата в 1я ни мач днес, и че постигнаха две поредни победи, срещу Великобритания и Молдова, нашите ще трябва да стягат куфарите.
Днес, в първия двубой от серията, Димитър Кузманов се наложи, не срещу когото и да е, а над 2-та ракета на белгийците Стив Дарси с 6-0 6-3. Но след това Давид Гофен постигна тотален обрат срещу Димитров, от 4-6 за Гришо в 1я сет, до 6-2 6-2 и загуба 1:2.

Не е ясно какво се случва с това момче Гришо, след като той бе от малкото съзтезатели в Австралия с треньор – Кристиан Грох от Германия.
Да, нов треньор, стари проблеми. Както писахме по-рано “Григор докато не оправи главата, няма да оправи играта”! 

Гришо да “оправи главата”, за да оправи играта

ОЩЕ ЗА ГРИШО: 

ГРИГОР ДИМИТРОВ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Ммм