Кубрат Пулев събра трима наши шампиони, българчетата и сънародниците ни в Лас Вегас (видео от събитието и ексклузивно интервю)

Кобрата, брат му Тервел, заедно с ММА-бойците Багата и Краси Младенов бяха посрещнати с хляб и сол от децата на родното ни школо в българския ресторант „БГ Бистро“

ГАЛЕРИЯ 

17 март 2019 г. (Лас Вегас) Кубрат Пулев говори за България и как се става шампион и герой в наше време. Вижте това лице под образа на Васил Левски и даже думи не са нужни. Фото: Евгени Веселинов, BulgariCA

Не един, а четирима елитни български спортисти, професионалните боксори Тервел и Кубрат Пулеви, и бойците от ММА Благой Иванов и Красимир Младенов, събрани заедно пристигнаха в българския ресторант „БГ Бистро“ в Лас Вегас, за да бъдат посрещнати с хляб и сол от децата на родното ни школо в града. Учениците от Първо българско училище „Васил Левски“ завъртяха хоро в началото, а след това не оставиха на мира любимците си в неделния следобед. Близо 200 наши сънародници намериха начин в един от най-натоварените дни в “Града на Хазарта”, да дойдат и срещнат своите герои.

Срещата бе под наслов „Шампиони се срещат с бъдещи шампиони“ и бе съвместно организирана от Българското общество на щата Невада и Първо българско училище „Васил Левски“ в лицето на Боряна Евгениева и Стилян Митков, както и домакините семейство Владимира и Румен Стефанови, собственици на единственния български ресторант на Запад от Чикаго – БГ Бистро. В началото на събитието боксовият мениджър Ивайло Гоцев представи всеки един от “четиримата безспорно най-силни мъже на България”.

Какво казаха българските герои на ринга на своите сънародници във Вегас.

Малките бъдещи български шампиони зададоха много и интерсени въпроси на големите си идоли. Домакините бяха подготвили картички, на които шампионите сложиха своите автографи. Всеки от шампионите получи своят първи в живота медал-мартеница. 

Големият български боксьор Кубрат Пулев и брат му Тервел отговориха на въпроси на bulgarica.com за живота, семейството и спорта, техните мечти и как са ги постигнали. За професионализма в живота им и защо парите не са най-важни.

“Тръгваме за победа в Лос Анджелис. Адски съм натрениран,” каза Кубрат Пулев преди да тръгнат за Лос Анджелис, щата Калифорния, където в четвъртък, в най-известната боксова зала в света „Уайлд карт боксинг“, със собственик Фредерик Стивън Роуч от 6 до 8 часа вечерта на адрес: 1123 Vine St #14, Los Angeles, CA 90038, ще проведат тренировка с българчетата в Ел Ей. В залата тренират световни величия като Мани Пакиао, Mигел Kото, Хулио Цезар Чавес младши и др.

На другия ден в петък е кантарът, а в събота (23 март в зала „Хангара“ в Коста Меса, двамата братя излизат на ринга да защитят реномето си на едни от най-добрите боксьори на нашето време. Мачът на Кобрата, който е официален претендент за световната титла в тежка категория е главен за вечерта (7:00 pm PT), а всички срещи ще бъдат излъчвани пряко от телевизия ESPN. Кубрат ще се бие с румънеца Богдан Дину, а Тервел, който е бронзов медалист в полутежка категория от олимпийските игри в Лондон 2012, ще срещне представителя на домакините Мич Уилямс (4:00 pm PT), залата отваря врати в 3:30 pm PT.

Билети все още могат да се закупят на: 

TICKETS Tervel Pulev & Kubrat Pulev @ OC Fair and Events Center – The Hangar

ГАЛЕРИЯ