Леброн продаде билетите на Лейкърс … за загуба и бой с юмруци (видео)

Леброн Джеймс е натоварен с отговорността да направи всеки мач победа за Ел Ей Лейкърс

20 октомври 2018 г. Искахте да си купите билет, за да видите Леброн Джеймс и Лейкърс срещу Джеймс Хардън и Хюстън Рокетс в 1я домакински мач днес в Стейпълс Сентър в Лос Анджелес? – не се получи – дни по-рано билетите бяха продаден на 100%. Акредитации за журналистите също “зле” – спряха да дават преди месец, а кандидатствахме преди три, за да вземем с малко късмет.

A сега пък искате от комплектите билети за целия сезон и всички двубои на “езерняците” в Ел Ей – и това нЕЕма да стане – и те са изкупени. 

Единственният шанс днес бе от “2ра ръка” в интернет или “на черно” около залата. Трицифрен резултат ви очакваше на плочките навън, ако искате да видите подобен на паркета вътре, който вече е “златен” с подписа на Леброн. Билети се предлагаха и по $2500. 

Та така – Леброн Джеймс продаде билетите на Ел Ей Лейкърс, за да напише история в Националната Баскетболна Лига (НБА) и да затвори устите на тези “специалисти”, които го обявиха за “търговец и бизнесмен”, и посочиха няколкото му бизнеси в “града на ангелите” за единственна причина и резултат от неговия мултимилионен договор. Цък – “Кралят” докара и свитата си, и напълни “двореца”. Джеймс Iви направи всички видове търговци щастливи с немислими печалби, и феновете си със страхотна атмосфера. 

Да, точно – трябва да си в залата, за да разбереш и “полудееш”, за да излезнеш с мега положителни емоции и да забравиш ши*аното ежедневие! И просто да не обръщаш внимание на каквото и да било друго, без изключение! 

Да полудееш на бруталните забивки на Леброн и 24 точки, но и от страхотното меле и срамната домакинска загуба 115-124 (28:31, 34:35, 35:32, 18:26), още при дебюта на “Краля” на собствен терен! 

Джеймс беше “ангел-спасител” за “черните дяволи” в Стейпълс център. В продължение на около два часа всички в залата бяха “в играта”, която бе помрачена от жестоко меле с юмручен бой. НБА – една авторитетна лига, чиито играчи с подобна репутацията, които никога даже и желание не показват за бой, тази вечер цели трима объркаха паркета с ринга в 4тата минута на 4тата част на двубоя, когато Хюстън Рокетс поведе с юъс 109-108. Брандън Инграм (който започна блъскането на Джеймс Хардън) и Райън Рондо от Лейкърс, както и Крис Пол от “ракетите” на Хюстън, бяха разделяни няколко пъти, като Леброн, заедно с охраната, успя да застане между тях и да се приключи. Емоциите продължиха, а длъжностните лица отделиха няколко минути, за да се произнесат за инцидента – и тримата играчи бяха изхвърлени от мача, и от още няколко двубоя, като също ще “олекнат” и с по няколко хиляди долара глоби. 

Победата и печалбата в НБА може да бъде и грозен бизнес. Леброн знае това по-добре от всеки друг. Каквато и да означава присъствието му в Лос Анджелис за тандема на НБА-Лейкърс-Леброн, все баскетболът все още се  измерва в победи и загуби. Джеймс е натоварен с отговорността да направи всеки мач победа. А тя изглежда “чужда” след две загуби в двата първи мача от новия сезон, след като си спечелил 35 двубоя в миналия. Време за “изправяне” има до 9 април 2019, когато е последният мач на “езерняците” за сезон 2018-19.

ИЗБРАНО ОТ МАЧА

Lakers 2018-19 calendar