Борисов махни заместника си за тези думи: “група кресливи жени изкарваха на пек и дъжд тези УЖ болните си деца ” (видео)

Бойко, ако още се чувстваш човек, баща и дядо махни този буклук подивял селяндур

В началото на септември вицепремиерът обвини прекия си началник в авторитаризъм, нелогични кадрови действия, панически опити за спасяване на рейтинга, антидържавна политика, насаждане на страх в управлението, обграждане с послушни „калинки“, обезличаване на кадрите и в резултат на всичко това – поставяне под риск изпълнението на управленската програма.

Валери Симеонов, Вицепремиер в правителството на Бойко Борисов, жестоко и нечовешки обиди майките на деца с увреждания, насред Министерския съвет.

“Чудовището” нарече тези изстрадали жени, със злоба и жлъч “група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулураха обществото и изкарвайки на пек и дъжд тези уж болни деца без грам майчинско чувство и грижа за тях” 

Вижте го този див селяндур с костюм 

В началото на септември вицепремиерът обвини прекия си началник премиера Бойко Борисов в авторитаризъм, нелогични кадрови действия, панически опити за спасяване на рейтинга, антидържавна политика, насаждане на страх в управлението, обграждане с послушни „калинки“, обезличаване на кадрите и в резултат на всичко това – поставяне под риск изпълнението на управленската програма. За 1ви път Бойко Борисов получава такава тежка критика, при това не от опозицията, а от съуправленец.

Валери Симеонов и партията му в официален партиен документ даваха и изключително негативна оценка за състоянието на държавата под ръководството на Борисов: ширещата се корупция, лобизъм и беззаконие.

ЗАЩО БОРИСОВ ТЪРПИ СИМЕОНОВ?