Анджелина Джоли с всичките си деца на премиера (видео)

Топ-звездата на Холивуд Анджелина Джоли позволи на децата си Шайло, близнаците Вивиан и Нокс, и Захара (от ляво ->) да преминат по червения килим на фестивала в Торонто.

Анджелина Джоли пристигна на Международния филмов фестивал в Торонто, с четирите си деца на премиерата на анимационния филм “The Breadwinner”, на който е продуцент.

Анджелина позволи на Шайло, Захара и близнаците Вивиан и Нокс да преминат по червения килим.

“Трябва да помогнем на хора по света, чийто глас не може да бъде чут,” каза Анджелина пред камерите на фестивала в Торонто.

След тази поява на Анджелина само с децата си, слуховете, че се е събрала с Брад Пит, може би отново се оказаха неверни

+++

“The Breadwinner” е базиран на истинската история на Дебора Елис от 1990 г., и разказва за едно смело 11-годишно афганско момиче на име Първана. Когато баща й внезапно е арестуван в Кабул от талибаните, Първана се облича като момче, за да може да работи в подкрепа на семейството си и да открие дали баща й все още е жив.

Универсалността на историята на Първана е това, което привлича холивудската звезда Анджелина Джоли в проекта. Първо, канадските и ирландските продуценти избират книгата на Дебора Елис да бъде адаптирана, като анимация. След като приключва сценарият, режисьорът Нора Тумей се обръща към Джоли, за да изпълнява ролята на изпълнителен продуцент, тъй като тя има свой собствен опит в Афганистан като “посланик на добра воля”, насърчаващ образованието на момичетата.

Филмът ще излезе по екраните през ноември т.г.