Амал и Джордж Клуни се сдобиха с близнаци

Актьорът е въвел модата на умните жени със стил и класическа осанка

Ливанската красавица Амал и Холивудската мъжка “икона” Джордж Клуни се сдобиха с близнаци. Фото-кредит: ЮС МАГАЗИН

Амал и Джордж Клуни се сдобиха с близнаци – момиче Елла и момче Александър.
Това са първи деца и за двмата, които сключиха брак във Венеция, Италия, през 2014 г.
Френският актьор Жан-Пол Белмондо е бил на 70 години, когато за 1ви път имал деца. “Затова аз се чувствам малко по-добре на 56,” споделя Джордж Клуни. 
Животът на 39-годишната адвокатка от лондоската кантора Doughty Street Chambers и “Холивудският тигър” постоянно е съпровождан от много клюки и слухове, като информацията от последните седмици за развод на холивудския ас и половинката му. Сега се оказва, че двойката е щастлива, и разшири семейството си, не с един, но с двама, и то разнополови близнаци.
“Амал е удивителен човек. И е грижовна. Тя е един от най-умните хора, които някога съм срещал. И има разкошно чувство за хумор. Много са причините, заради които я заобичах”, сподели холивудската звезда пред “Ентъртеймънт тунайт” (Entertainment Tonight) за екзотична брюнетка.
Актьорът добавя още, че родената в Бейрут, Ливан красавица Амал си имала толкова много дрехи и аксесоари, че за тях е необходима отделна стая. Бащата на Амал също е известен с класика в държание и облиекло, редактор на вестник “Ал Хайат” в Ливан и основател на една от големите международни ПР-компании. Британската адвокатка с клиенти, между които дори Джулиън Асандж от Уикилийкс и Армения за Турския геноцид, имала и невероятното чувство за стил. Особенно след сватбата с Клуни, адвокатът по човешките права, завършила в Ню Йорк, излезе не само изключителен професионалист, но и се превърна в истинска модна икона със своите изискани тоалети, подбрани според ситуацията. И точно защото самата Амал Клуни се превърна в синоним на изисканост и класа италианският моден бранд Ballin нарече един от моделите си дамски чанти „Амал”. С подобна чест могат да се похвалят известни икони от нежния пол, като София Лорен и Грейс Кели.
Почти всички журналисти твърдят, че с примера си актьорът е въвел модата на умните жени със стил и класическа осанка.