“Майка” или съпруга е очакваната Първа дама на Франция?

СТРАННИ #ХОРА УПРАВЛЯВАТ #СВЕТА
Защо числото “24” е фатално за разлика във възрастта, без значение “нагоре или надолу”? 

Еманюел Макрон (р.1977г.) сочен за евентуален президент на Франция и 24 години по-старата му съпруга, 64-годишната негова бивша учителка Брижит Троньо (р.1953)

Някой да ми каже, ако възрастта на тези двамата беше в обратно съотношение – на Еманюел Макрон (р.1977г.) сочен за евентуален президент на Франция и 24 години по-старата му съпруга, 64-годишната негова бивша учителка Брижит Троньо (р.1953), какви щяха да са коментарите? 
Или, ако бившият член на Френската Социалистическа Партия (2006-2009) беше ДоналдТръмп, ох, ще бъде “жив изяден”! Мелания е “трън в очите”, и тя също е с 24-годишна разлика, но в другата посока.

Доналд Тръмп (р. 1946г.) е баща на пет деца, а сегашната му съпруга – Мелания Кнаус (р. 1970г.) е негова трета такава.

 

Ами Брижит може да му е майка! 
Брижит се залюбила с Емануел, когато той бил на 15, официално признали връзката си на 18 !? Кой е бил по-настоятелен?
Емануел дори имал проблем със завършване на училище, заради връзката с даскалицата, превърнала се в “учителка на неговия живот” през 2007-ма, когато сключили брак. Родителите на Емануел се опитали да “спасят” 15-годишното си дете, за да няма по-сериозни обвинения към семейната учителка, и връзката да не попречи на неговото поне начално образование.
Казват, че истинската любов се раждала в училище.
А пък и едно пресно френско проучване доказва, че сега тенденцията е френцузойките да вземат по-млади любовници, така че кой го интересува?

 

Брижит Троньо, учителка на Макрон от гимназията. Разликата от 24 години във възрастта между двамата стана обект на множество публикации.

Брижит е едно от шестте деца в семейство, което произвежда луксозни шоколадови изделия, но то е най-известно с техните макарони. По стечение на обстоятелствата фирмата се казва “Макронс ДюАмиен”. През 2014 г. френският таблоид “Ла Паризиен” ще се усмихне с игра на думи: “Ние вече си имаме макарони от Амиен, сега вече си имаме Макрон на Амиен” (“We already had the macaroon from Amiens. Now we also have the Macron d’Amiens!”). 
 
Три деца от предишния брак на Брижит, и осем внуци, за сега са наследниците на евентуалното “семейство #1” на Франция, за да бъде пример за народа! 

Брижит Макрон с дъщеря си Тифани Аузиер, 9 години по-млада от съпруга на майка си – Емануел Макрон, който е евентуалният нов президент на Франция.

Едната от двете дъщери на Брижит – 30-годишната Тифани Аузиер, майка на две деца, адвокат, и разбира се работи за предизборната кампания на Емануел Макрон. Синът й е инженер, а другата дъщеря лекар. 
 
Брак по любов с друг банкер Андре Луиз Озиер (1974-2007) е първото венчило на Брижит. Както забелязвате любовта с ученика й Еманюел доста време е текла по време на брака (от 1992г.). 
 
Никога не късно, нито пък рано, да си сложиш знака “Дама #1”!
“Зад всеки успял мъж винаги седи една силна жена.” 
 
РЕДАКЦИОННИ
Голяма любов или луд нагон, обикновенна педофилия или нимфомания, след дълга “суша” или прекалена платена “влага”, но най-вече поради “заетост” в правене на пари и кариера?!
Вечна синовна нужда, или мъжка сила и самостоятелен прогрес?
 
Демокрация и свобода! Великата Френска Революция продължава в лоното на Западната Цивилизация.
 
Успех Франция!
Успех “този луд, луд свят”!
 
Боже, пази децата ни! 
Може пък и те да станат някога “велики”! Какво значение има “кой-кого-кога-и къде”?
 Повръща ми се! 
 
Човек се “облизва”, друг плаче, за трети не е ясно – мълчи! Но, всеки се замисля, дали е пропуснал(a) възможност, или прекалено се е отдал (а) на чувства. Или се чувства добре. Но дали зависи от него, и ако е независим, какво би направил.
 
Важно е хората истински да се обичат! За любовта възраст няма! 
Желая го на всеки!