ОСКАРИ Фаворитите на Антон Касабов (видео интервю)

“Чувства в Холивуд нееее… бизнес и пари, вярата и желанията са енигма” 

През 1997 г. Антон Касабов се установява в Лос Анджелис, за да се опита да постигне мечтата си да стане професионален актьор.

26 февруари 2017г. В Лос Анджелис срещаме актьорът и модел с 15-годишен стаж в Холивуд Антон Касабов, за да ни каже кои са неговите фаворити за 89-тото издание на Оскарите. 

Дали желанието на Касабов за успех на филма Мел Гибсън “Възражение по съвест” ще се сбъдне? Къде е според него е “волята на народа” Ла Ла Ленд?

Част от интервюто на Антон Касабов беше излъчено в днешния специален обобщен репортаж за Оскарите по Би Ай Телевизия

Вижте цялото

Антон Касабов е роден в България и 13-годишен започва да се занимава с бойни изкуства, лудва по техниката и филмите на Брус Лий. На 21 години пристига в Съединените Щати, с първа спирка Ню Йорк, където остава две години. През 1997 г. се установява в Лос Анджелис, за да се опита да постигне мечтата си да стане професионален актьор. Изкарва двегодишна програма при Джоан Берън и Ди Браун по актьорско майсторство. Днес има собственна школа по таекуондо в градчето Манхатън Бийч, където обучава хора от 3 до 75-годишна възраст. Многократен световен и европейски шампион по бойни изкуства и Български национален. 

В момента Антон Касабов продължава да живее и работи в Лос Анджелис, Калифорния. Снима се във филми за големия екран и реклами.