Трайчо – президент на Ел Ей (+видео отваряне на урната)

Големите изненади са Патриотите и отрицателният вот срещу всички Тотална промяна в конфигурацията на избора на българите в Холивуд

Референдумът на Слави със слаби позиции в “Световната столица на Ентъртеймънта”  

ИЗБОРИ 2016 Избирателната Комисия (ИК) в Генералното консулство в Лос Анжелис отварят урната с бюлетините. 211 българи дадоха своят вот в Избирателна Секция (ИС) #325400190.

ИЗБОРИ 2016 Избирателната Комисия (ИК) в Генералното консулство в Лос Анжелис отварят урната с бюлетините. 211 българи дадоха своят вот в Избирателна Секция (ИС) #325400190.

Трайчо Трайков категорично зае президентския пост на българите в Лос Анжелис, Калифорния, след като получи 80 валидни (38%) “сини” гласа от 82, но два невалидни от общо 211 валидни бюлетини (213 гласували).

Следва го Цецка Цачева с почти наполовината гласове, или 43 (20.3%) “герба”. Което е много сериозен отлив на електората на ГЕРБ в “Града на Ангелите”, където дълги години живя и дъщерята на Бойко Борисов.

Третият одобрен е Румен Радев с 38 “червени” вота.

“Патриотите” са голямата изненада в Ел Ей, където Красимир Каракачанов грабна цели 21 гласа, което е половината на ГЕРБ, и 2/3-ти на БСП (Радев).

Другата изненада е големият брой – цели 12 – на тези, които не желаят никого, или избралите последната графа “НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО”. Дошли пред урната, само за да заплюят системата в България.

Референдумът на Слави не намери добра подкрепа в “Световната столица на Ентъртеймънта”. Едва 162-ма българи от общо 211 гласували, въобще участваха в допитването дошло в Холивуд от София. Само 83 от тях твърдо подкрепят всичките предложени промени, или с три задраскани квадратчета “ДА”, което е половината от въобще участвалите в референдума в Ел Ей, и близо 1/3-та от общо гласувалите. 10 човека дори са участвали в референдума, но тотално са го отрекли с три “НЕ” на бюлетината.