Йоко Оно призна за интимна връзка с Хилъри Клинтън

“Имахме кратка романтична забежка, когато живеех с Джон в Манхатън и Хилъри учеше в Йейл,” каза Йоко Оно по време на пресконференция в Лос Анджелес.
2016-05-07 19.43.04

Йоко Оно шокира репортерите вчера, когато трябваше да отговори на въпрос относно президентските избори на Хилъри Клинтън и възможността, тя да стане първата жена президент на Съединените американски щати в американската история .

Художник, и вдовица на Джон Ленън, която е в Лос Анджелис, за да представи колекция от чаши и чинии в Музея на модерното изкуство, напълно изненада репортерите, като призна, че се е срещала с бившата първа дама, не само по време на серията протести срещу войната във Виетнам в Ню Йорк през 1970 г., но също така и ” интимно “, посочват от “Уорлд Нюз Рипорт”.
Йоко Оно с радост призна, че е “имала един флирт с Хилъри”, и изрази увереност, че този факт е предимство за Клинтън в надпреварата за президентските избори, който доказва отношението и към обществото на Гейове, Лезбийки и транссексуални, както и защитата на правата на жените в Америка”, цитират още Хилъри от американското издание.
“Ние се срещнахме много пъти по време на протестите в Ню Йорк от войната във Виетнам през 1970 г., и то стана много интимно. Споделихме много от същите стойности за сексуално равенство, борбата срещу авторитарното, патриархално, доминирано от мъже обществото, в което са били поставени жените,” допълни Йоко Оно.
По време на срещите си в Ню Йорк, Йоко Оно е на 37 години, а Хилъри е 23-годишна. По-късно Хилъри среща Бил, който през 1973 г. става Доктор по право в Правната школа на университета в Йейл. Женят се през 1975 г.
Йоко Оно разказа пък през 2015 г., че и Джон Ленън е бил бисексуален, но не си позволил да спи с мъж, заради обществото. Въпреки, че бил на косъм да направи това с мениджъра на “Бийтълс” Брайън Епщейн, който бил гей. Самият Ленън признава, че връзката му с Епщейн, като «почти любовен роман, но нереализиран».
“ЦАРИЦИТЕ” 
Йоко Оно е родена на 18 февруари 1933 г. (83 г.) в Токио, Япония

Йоко Оно е родена на 18 февруари 1933 г. (83 г.) в Токио, Япония

Йоко Оно Ленън (род. 1933г. в Токио, Yoko Ono) е авангардна певица и представителка на изобразителното изкуство, вдовица на Джон Ленън от състава „Бийтълс“.

Някои виждат в нея основната причина за разпадането на състава. Бракът ѝ с Джон Ленън е нейният 3-ти и неговият 2-ри брак. Има американско гражданство и понастоящем живее в Ню Йорк.

 hillary-chipmunk

Хилъри Клинтън (род. 26 Окт 1947г. в щата Илинойс, Hillary Clinton) е американски политик, 67-ия държавен секретар на САЩ в 1-та администрация на президента Барак Обама, бивш сенатор от щата Ню Йорк и съпруга на 42-ия президент на САЩ Бил Клинтън.

“ДВОЙНО НАПРЕД” И ПРЕЗИДЕНТА ДОЛУ – Хилъри Републиканец и срещу президента – НЕЩО, КОЕТО “ЧЕСТО” НЕ СЕ КОМЕНТИРА ОТ МЕДИИТЕ

Хилъри Клинтън (тогава с фамилия Родам) е активист в младата група на Републиканската партия и участва в организирането на кампанията на републиканския кандидат президент Бари Голдман през 1964 г, като през Декември 1968 Хилъри става демократ. През пролетта на 1974 г., Хилъри Родам става член в щаба за разследване на президентското дискредитиране, консултирайки съдебната комисия на Долната камарата на конгреса на САЩ по време на скандала Уотъргейт, който води до импийчмънт на президента Никсън.

Хилъри Клинтън е Първа дама на САЩ в периода 1993-2001 година. През 2008 г. Хилъри губи надпреварата в номинацията на Демократите за президент, като неин основен конкурент е Барак Обама, но пък става Държавен секретар. Хилъри е 1-та президентска съпруга със собствен кабинет в западното крило на Белия дом, а по-късно с назначаването и за държавен секретар на Президента Обама е и 1-та съпруга на американски президент, която влиза в правителството.

През 2016 г. Хилъри Клинтън отново се бори, този път “на финала” с Бърни Сандърс.

С поведението си Хилари Клинтън демонстрира абсолютен непокис за миналото си, супер крайна амбиция и железни нерви, нетипични за една жена и майка. И така в представите на избирателите женското начало у Хилари е едва на 2-ра линия. Никой не се съмнява във волята й за победа, но съмненията са, че точно желязната й воля ще й изиграе лоша шега. След всичко, което й се случва в политически и личен план, Хилъри ще заяви -“Хората са уморени от лъжи, и от хора, които се преструват на това, което не са.”

ПРИПОМНЯМЕ:

Кликнете тук:  Хилъри Клинтън похвали България, гарантира и … остави американските визи валидни,

където ще намерите как тя за втори път през 2012г. директно ни отряза за визите, преди това през 2009 пак, както и любопитна автобиография.

  • Бил Клинтън е 1-ят американски президент, идвал на посещение в България — 21-23 ноември 1999 г., със своята съпруга Хилъри (род.1947г.). В началото на същата година Бил Клинтън става един от двамата президенти в американската история, който е подложен на импийчмънт и е порицан с гласуване в Сената на 12 февруари. В другия 1-ви импийчмънт, също участва член на семейството Клинтън, Хилъри като млад адвокат е на успешната страна при отстраняването на Президента Никсън за Уотъргейт.
  • Това се случва в резултат на обвиненията през 1998г., че Бил Клинтън (род. 1946 г.)  е лъжел по време на свидетелските си показания пред голямото жури относно личните си отношения с младата помощничка в Белия дом Моника Люински (род. 1973г.). Клинтън първоначално отрича, че е имал неподходящи отношения с Люински. След като разследващите се сдобиват с нейна дреха, на която има остатъци от семенна течност, и с показанията на самата Люински, Клинтън все пак признава, че са съществували сексуални отношения между двамата. Той се извинява за действията си на нацията и се съгласява да плати съдебна глоба от $25хил.. На Клинтън му е наложена глоба в размер на 90 000 долара от съдия Сюзън Уебър Райт за обида на съда. Също така Бил Клинтън урежда делото си за сексуален тормоз с Пола Джоунс за $850000, но му е отнето адвокатската правоспособност в Арканзас за 5 години, и за явяване пред Върховния съд на САЩ. Интересно е, че именно тогава (1998-99г.), одобрението за работата на президент Клинтън достига до най-високата си точка – 73% .
  • По време на предизборната си кампания през 1992 г. Бил Клинтън поема обещание да премахне забраната за служба на гейове във войската, но след много дебати се стига до решението „Не питаме, не казвайте” („”Don’t Ask, Don’t Tell””), което е все още в сила и има за основа разбирането, че хомосексуалните мъже и жени могат да служат в армията, докато тяхната сексуална ориентация е тайна.
  • Клинтън изпраща няколко пъти американски военни на враждебна територия, в Сомалия, Хаити, бивша Югославия, Ирак. През ноември 1996 г. са разположени американски войски на Балканите, а за мисията Клинтън казва, че тя трябва да е „прецизно дефинирана с ясно постижими цели”, които да бъдат постигнати „за точно определен период от време”. Те стоят в Босна 9 години, въпреки че е уверил нацията, че мисията ще има продължителност от 1 година. По време на мандата на Клинтън Ал Кайда се оформя като глобална терористична мрежа.