Слави смрази София следва Европа – за 1ви път целият концерт на стадион “Васил Левски” (видео HD)

Слави на стадион

Слави на стадион “Васил Левски”

На 30 април 2016 г. за 1ви път бе пуснат в интернет целият запис на Слави Трифонов и Ку-ку бенд на Националния стадион “Васил Левски”, който се състоя на 25 септември 2015 г.

70 000 фенове изживяха незабравимо време в лошото време и дъждът, които пяха, плакаха и се радваха заедно. Хората на стадиона цели три часа чувстваха и поемаха със сърце и душа всяка дума, танц и песен. Мен тези неща ме трогват, защото обичам България и нашите ритми, които различавам от онази чалга. Не случайно Слави и Сие са на върха толкова години, но благодарение на труд, талант и професионализъм. На пръсти се броят другите подобни в България.

На масивната сцена, на която са се вихрили титани от калибъра на Metallica и AC/DC, ангелогласната Крисия откри и закри концерта. На съоръжението пренесено с 10 тира от Германия, за мегалайфа застанаха още Деси Добрева, Цветелина Грахич, Нели Петкова, Йордан Йончев-Гъмзата и Георги Милчев-Годжи, както и още бивши членове на бенда през годините.

Истински патриотичен копнеж за една по-добра България сред младежите, които още не са се примирили и предали. Кулминацията на шоуто под дъжда стана изпълнението на българския химн, а стотици национални знамена се вееха на стадиона.

Едно от най-грандиозните музикални събития през 2015 година създаде истински празник за близо 1,400,000 зрители на bTV. Освен че в деня, в който бяха пуснати билетите за мега-шоуто, те се разграбиха.

Слави Трифонов и “Ку-ку бенд” ще изнесат три големи концерта през месец Май 2016-та извън страната. На 21-ви те ще напълнят голямата затворена зала “Уембли” с капацитет 12 500 души – точно срещу едноименния стадион в сърцето на Лондон.

Поради големият интерес Дългият и бендът му преместиха шоуто си, което първоначално бе планирано за 23 април в 5 пъти по-малката зала „Трокси”, побираща 2500 души. Миналата година самостоятелни концерти в „Трокси” изнесоха Лили Иванова и Васил Найденов, които напълниха залата. Българите в Лондон обаче не проявиха почти никакъв интерес към родните фолк изпълнители в лицето на Ивана, Глория, Преслава, Борис Дали и Галин. Шоуто напълни едва половината зала „Трокси”.

На 27 май Слави и “Ку-ку бенд” ще пеят в Берлин, а на 4 юни – в Мадрид.

Насладете се на целия концерт на Слави Трифонов и Ку-ку бенд