Петя Алекса (Petya Alexa) разбива в Ел Ей (видео и ексклузивно интервю)

Поп-звездата “счупи Терминал 2” и увлече хорото в Лос Анжелис

Петя Алекса с една от нейните почитателки в Лос Анжелис

Петя Алекса с една от нейните почитателки в Лос Анжелис

Българската поп-певица Петя Алекса взе участие в нарочен пикник за празника 3 март на нашите сънародници в Лос Анжелис. Петя разби спомена за родния аеропорт със супер хита “Терминал 2”, който бе посрещнат с голяма емоция от напусналите вече България.

TERMINAL 2 by Petya ALEXA (DJ Dian Solo) LIVE in L.A.

“Дай Боже, Боже дай … всеки Ад ще си има и Рай…” това Петя Алекса пожела на Българите в Ел Ей. Уникално хоро в ритъма на Алекса, завъртяха нашите сънародници от ансамбъл “Хоротропци” в “Града на Ангелите”.

Петя не отказа на никой снимка и автограф, а специално дойде да я поздрави и благодари за дареното участие, Веселин Вълчев ген. консул в Р България.

Петя Алекса (Petya Alexa) exclusive interview in L.A.

Алекса “заби” още няколко световни хита, а на неостаряващата “Макарена” деца в носии сгъваха снаги с нея.

 

Включването в програмата на младата и талантлива певица не е случайно. Петя живя и учи в Лос Анджелис, а пък и иска да бъде актриса в Холивуд. В Меката на киното Петя е и в една компания с двама от музикалните продуценти на Роби Уилямс- Флин Францис и Тим Меткалф (Тim Metcalfe), както и Дилън, брат на съпругата му Айда . В един момент обаче осъзнала, че бляскавият живот под светлините на прожекторите е опасен, Петя се връща в България. Не случайно съвместният й проект с DJ Dian Solo ( Deep Zone ) „ Терминал 2″ задава по нестандартен начин въпроса:

“Да избягам или да се разхождам?”