Джейсън Мраз и наша ромка на гъдулка в Париж (+видео)

През 2007 г. Поп-звездата Джейсън Мраз попада на една българска циганка, която свири на гъдулка и проси по улиците на Париж.

През 2007 г. поп-звездата Джейсън Мраз попада на една българска циганка, която свири на гъдулка и проси по улиците на Париж.

Джейсън Мраз е роден на 23 юни 1977 г. в Ричмонд, Вирджиния и един от най-популярните певци и автори на песни в Америка. Вегетарианец и инвеститор в известния безмесен ресторант в Ел Ей “Gratitude Café”, всъщност има чешки корени по бащина линия, обича скоропоговорките и каламбурите, обикновенните хора и е активен поддръжник на благотвори­телни каузи.

Носителят на няколко награди Grammy певец и композитор добива световна известност с песента си “Аз съм твой”, продадена в над 5 милиона копия.

“Трубадурът” от Сан Диего живе в снабдената си със слънчеви пане­ли ферма за авокадо в най-южния град на Калифорния.

Освен в студиото звездата обича да снима клипове дори с просяци. През 2007 г. той попада на една българска циганка, която свири на гъдулка и проси по улиците на Париж. Клипът в ютюб става хит и се гледа до ден днешен.

Jason Mraz

Jason Mraz

Jason Mraz е един от най-здраво работещите и най-обичаните изпълнители в света. Пътуването му го тласка от сцената в кафенето в Сан Диего до арени, амфитеатри и стадиони по целия свят. Два пъти награждаван и шест пъти номиниран за награда Grammy Mraz стана част от поп историята с неговия разбиващ рекорди сингъл “I’m Yours”, докато придоби и платинени и мултиплатинени сертификати в повече от 20 страни. При това Jason се доказва и с истинското си разнообразно и креативно присъствие. Отдаден сърфист, фермер, фотограф и композитор, Mraz е на първо място предан гражданин на света. Неговата страстна социална активност и благотворителни усилия обхващат огромна част от защитата на околната среда и пламенна подкрепа за равенство за хората с различна сексуална ориентация. Въпреки всичко Jason Mraz продължава да потвърждава и възхвалява безбройните форми на музиката и нейната чудотворна сила, като вдъхновява и дава наслада на неизброимите му фенове по света, който той нарича дом.