Кози-алпинисти спят на тавана на наш емигрант, ходят по покривите на съседите (видео)

“Седя си в къщи и нещо ми тропа отгоре. Излизам, гледам ги козите на покрива. Изгоних ги, ама след малко пак. Атака след атака, козя атака”

Проверено е дали има шанс козите скоро да слязат на земята - не!

Проверено е дали има шанс козите скоро да слязат на земята – не!

Няколко кози, един пръч и една овца се нанесли да живеят в таванското помещение на наш емигрант в къщата му в България. Вълнестите животни били доста опитни вече и успешно се разхождали по покривите на съседните домове и тормозели цялото село. Животните от стадото-алпинисти от години трошели керемидите по покривите на къщите в дупнишкото село Палатово. Това разказват жителите на уникалното българско село. Изплакаха се доста съселяни на емигранта, като освен циглите, рогонозците изяли и корите на овощните дървета. Един от пострадалите давал дежурства с тояга на балкона на къщата си, за да предпази покрива.

“Седя си в къщи и нещо ми тропа отгоре. Излизам, гледам ги козите на покрива. Изгоних ги, ама след малко пак. Атака след атака, козя атака,” разказва потърпевшият от набезите на козите-алпинисти.

Репортерът проверил дали има шанс козите скоро да слязат на земята, потърсил и кмета, и нищо. Задачата засега изглежда непосилна, докато не се завърне собственикът от чужбина.

Ето и видеото: