Слави желае мъж за Св. Валентин (видео)

“Аз реших да поведа битка за своята любов – тя се казва Недялко… влюбен съм в него”

Слави Трифонов

Слави Трифонов

Популярният телевизионен водещ Слави Трифонов “решил да поведе битка за своята любов Недялко”. Шоуменът е “влюбен в” собственика на сайта ПИК, въпреки, че изгората му бил “дебел, но и така той го харесва”. Маестро Евгени Димитров пишел песен “Слави и Недялко”, съобщи телевизионният водещ.

“След като излезе съобщение, че аз съм гей, аз се освободих. Всичко, което съм сдържал в моята хомосексуална природа, ме напъна, аз не можах да го сдържа повече, не можах повече да се контролирам. След като прочетох, че съм блудствал с малки ромчета, които ми ги е водил Камен Воденичаров, изведнъж си казах: Няма повече да се крия!” – каза Трифонов.

Водещият на едноименното телевизиинно шоу лично сподели, че изпратил на “изгората” си Недялко 20 червени карамфила, както и “друго лично нещо, свързано със секса”.

Слави изрази притеснения, че все още “не са изконсумирали връзката си с Недялко”, защото той странял от него и може би е срамежлив”.

Пожеланият интимен партньор на Слави, се оплакал в полицията и в прокуратурата, защото се страхувал за живота си.

“Излиза, че да пишеш гнусотии и простотии за хората, да депресираш толкова много хора, да пишеш толкова много лъжи, това е законно. А да обичаш някого, независимо дали е мъж или жена, да му пращаш цветя и да си загрижен за неговата интима, това е незаконно”, каза Слави Трифонов пред камерите.

“Аз съм адски упорит любовник. Никой не може да ме спре да имам Недялко,” категорично заяви Трифонов.

ВИЖТЕ ВИДЕО