Само в Америка можем да подкрепим Българка да стане “Мис Вселена”

image

Българите в Америка са единствените в света, които ще могат да подкрепят Радостина Тодорова по време на Финала на “Мис Вселена 2015” в Лас Вегас, специално съобщи за Булгарика Магдалина Георгиева, президент на българския офис на конкурса, позната ни от миналото като “Мис България” за 2000-та година Маги Вълчанова.

image

За първи път в историята на авторитетния конкурс за елитни модели от целия свят, организаторите дават възможност да се гласува в интернет, но само по време на предаването “на живо” на FOX TV.
Ще може да се гласува тази неделя 20-ти декември САМО между 7:00 рм и 10:00 р

image

м на този линк:
http://missuniverse.com/vote/
(Copy & paste във вашия браузър)

“Много ще се радвам, ако българите, които живеят в Америка успеят да ме подкрепят,” каза Радостина, която в момента, зардно с всички останали модели е “под специално наблюдение при затворени врати”.

“Да, само нашите сънародници тук в Щатите ще имат възможност да гласуват, защото в България FOX TV е с различна програма и няма да излъчва конкурса,” поясни родената в Пловдив Магдалина Георгиева, бивша най-секси представителка на отбор — участник на европейското първенство по футбол 2004.

“Според новите правила резултатите от гласуването  се зачитат и наистина могат да помогнат на Радост да се класира. Дано ни пуят повече българи в Щатите. Много ще бъдем благодарни,” допълни бившата “Мис България” за 2000-та год

image

ина.
Радостина Тодорова е на 20 години от Враца. През 2014 година Радостина печели лентата „Мис Национален отбор по футбол” и става техен талисман.

image

Маги Вълчанова е основател и директор на „Face to face“ България, регистрирано през 2002 г. Фондацията получава подкрепата на известни личности като поп-певицата и продуцентка Мария Илиева.  Основна цел на организацията е борбата с трафика на хора и насилствената проституция. Неправителствената организация е част от глобалната кампания на ООН „Face to Face International“.